Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 21:54

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Το μόνο ακραίο φαινόμενο είναι η κυβερνητική πολιτική

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Το μόνο ακραίο φαινόμενο είναι η κυβερνητική πολιτική

Με το πρώτο χιόνι και τα πάντα διαλύθηκαν, όπως πέρισυ. Χιλιάδες κόσμος παγώνει χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό. Χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί, που προσπαθούσαν να γυρίσουν σπίτι τους από την δουλειά, όχι μόνο μέσα στις γειτονιές αλλά στους πιο κεντρικούς δρόμους και στις Εθνικές Οδούς και την Αττική Οδό, στους ακριβότερους ιδιωτικοποιημένους δρόμους στην Ευρώπη. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποσύρθηκαν γιατί οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς. Κι όλα αυτά σε μια κακοκαιρία εντελώς προβλέψιμη μέρες πριν.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του "επιτελικού κράτους" της ΝΔ. Διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών την ίδια στιγμή που δίνει δισεκατομμύρια για Rafal και την αστυνομία.

Η μόνη αντιπολίτευση είναι οι αγώνες της εργατικής τάξης και της νεολαίας.

Να δοθεί εντολή για άμεση διακοπή όλων των εργασιών και γενική παύση εργασίας για αύριο Τρίτη 25/1. Κανένας στην δουλειά. Να λειτουργήσουν μόνο τα νοσοκομεία και οι υπηρεσίες ύψιστης ανάγκης. Να ανοίξουν άμεσα όλοι οι δημόσιοι χώροι για να προστατευτούν από το κρύο και το χιονιά οι άστεγοι και άποροι.

Ειδική μνεία για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Έξω οι ιδιώτες από τους δρόμους, την ΔΕΗ και κάθε δημόσια υποδομή.

http://antarsya.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 21:58

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.