Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 22:44

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να σταματήσει η άθλια προσπάθεια συγκάλυψης του κυκλώματος trafficking και παιδοβιαστών στον Κολωνό

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να σταματήσει η άθλια προσπάθεια συγκάλυψης του κυκλώματος trafficking και παιδοβιαστών στον Κολωνό

Καταγγέλλουμε τη νέα απαράδεκτη απόφαση απόρριψης του αιτήματος άρσης της προφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό!

Είναι μία ακόμα κίνηση στην άθλια προσπάθεια συγκάλυψης του κυκλώματος μαστροπείας και βιασμών από τον Ηλία Μίχο και άλλων, που συνεχίζεται μήνες τώρα. Η κυβέρνηση της ΝΔ και η αστική δικαιοσύνη, εξακολουθούν να αφήνουν τελείως απροστάτευτη την 12χρονη αλλά και τα αδέρφια της, χωρίς καμία κρατική μέριμνα, ακόμα και μετά τη δημοσιοποίηση του τόπου διαμονής της από την υφυπουργό εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και την επίθεση που δέχθηκε το παιδί στο ίδιο του το σπίτι. Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, ότι, όπως καταγγέλλουν οι δικηγόροι της, η επίθεση αυτή έγινε λίγο αφότου δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει ξανά και να κατονομάσει και άλλα πρόσωπα -αίτημα που είχε απορρίψει πριν λίγες μέρες η ανακρίτρια και υπέβαλλαν ξανά οι δικηγόροι της. Με τη νέα απορριπτική απόφαση, επιχειρείται για μια ακόμα φορά να μετατραπεί η μητέρα σε αποδιοπομπαίο τράγο για να συγκαλυφθεί ένα ολόκληρο μαφιόζικο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

Την ώρα που ο καταδικασμένος για βιασμούς Λιγνάδης κυκλοφορεί ελεύθερος, η μητέρα του παιδιού βρίσκεται στη φυλακή!

Απέναντι στο σάπιο σύστημα που συγκαλύπτει κυκλώματα trafficking, ενώ διαλύει τις κοινωνικές υπηρεσίες αφήνοντας απροστάτευτους τους φτωχούς, η μόνη απάντηση είναι η αλληλεγγύη των εργαζομένων και του λαού και οι συλλογικοί αγώνες! Το κίνημα πάλευε από την πρώτη στιγμή για την δικαίωση, ενάντια στην αποσιώπηση της υπόθεσης, και για αυτό καταστέλλεται όπως είδαμε με την επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση του Σαββάτου στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Δεν θα καταφέρουν όμως να σπείρουν την τρομοκρατία. Η εγκατάλειψη της 12χρονης από το κράτος, όπως και η φυλάκιση της μητέρας της, επιχειρούν να αποτρέψουν και άλλα επιζώντα παιδιά και επιζώσες γυναίκες να καταγγείλουν το κύκλωμα, να καταγγείλουν τον Μίχο και τον κάθε Μίχο. Δεν θα το επιτρέψουμε!

Καλούμε σε συμμετοχή στις δράσεις αλληλεγγύης και μαχητικής διεκδίκησης που αναπτύσσονται.

Απαιτούμε να στηριχθεί με κάθε τρόπο η 12χρονη και η οικογένειά της! Καμία συγκάλυψη, καμία ανοχή! Να ξηλωθούν τα κυκλώματα trafficking από κάθε γειτονιά!

https://antarsya.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 22:46

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.