Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 00:26

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - Καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζόμενης στο PARNIS PALLACE

Καταγγέλλουμε την εργοδοτική τρομοκρατία και τον ξυλοδαρμό που υπέστη εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Parnis Pallace Hotel Suites στις Αχαρνές , γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή, όταν η εργαζόμενη αρνήθηκε την απαίτηση του εργοδότη να εργαστεί 16 ώρες την ημέρα.

Στον συγκεκριμένο ξενοδοχείο η τρομοκρατία και ο εκβιασμός είναι πάγια τακτική από τον εργοδότη, την στιγμή που εργαζόμενοι μετρούν απλήρωτες και υπεράριθμες ώρες υπερωριών ενώ επικρατούν εργασιακές συνθήκες γαλέρας .

Οι συλλογικές συμβάσεις δεν τηρούνται ούτε στο ελάχιστο ενώ η πλειοψηφία των εργαζομένων παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον από τα εξαντλητικά προγράμματα και τις εργασιακές αυθαιρεσίες που επικρατούν.

Την στιγμή που ο κλάδος στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία έκαναν ρεκόρ κερδών χρονιά με τη χρονιά, οι μεγαλοξενοδόχοι στύβουν στην κυριολεξία τους εργαζόμενους για να αποκομίσουν όσο πιο πολλά γίνεται φτάνοντας στο σημείο να ξυλοκοπούν όποιον σηκώνει κεφάλι . Αυτές οι φασιστικές και μαφιόζικες πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές και δεν θα περάσουν με την οργανωμένη πάλη των εργαζομένων στα συνδικάτα τους .

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, φορείς και σωματεία να καταγγείλουν την τραμπουκική επίθεση και την εργοδοτική αυθαιρεσία .

Να εφαρμοστεί τώρα η συλλογική σύμβαση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους και να επικρατήσουν τώρα ανθρώπινες συνθήκες εργασίας .

Καλούμε όλους τους φορείς και τα σωματεία σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας   την Πέμπτη 16/7/20 και ώρα 17:00 έξω από το ξενοδοχείο Parnis Pallace (λεωφόρος Πάρνηθος)

  

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 00:37

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.