Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 15:43

Κονκάρδες στήριξης και ενίσχυσης προς τις αυτοοργανωμένες δομές αλληλεγγύης στην Ουκρανία!

Κονκάρδες στήριξης και ενίσχυσης προς τις αυτοοργανωμένες δομές αλληλεγγύης στην Ουκρανία!

 

Στην εμπόλεμη Ουκρανία αυτή τη στιγμή λειτουργούν πολυάριθμες αυτοοργανωμένες δομές αλληλεγγύης. Αυτές συνιστούν ένα ελεύθερο δίκτυο ελευθεριακών-αντιεξουσιαστών εθελοντών που αντιστέκονται στη ρωσική αυτοκρατορική επιθετικότητα από τον Φεβρουάριο και το ξέσπασμα του ολικού πολέμου στην περιοχή. Οι δομές αυτές περιλαμβάνουν αλυσίδες τροφοδοσίας και εφοδιασμού, ανθρωπιστική βοήθεια, ιατροφαρμακευτική φροντίδα, υποστήριξη-διάσωση της κοινότητας των ακτιβιστών καθώς και άμεση βοήθεια προς τους πρόσφυγες που επιχειρούν να διαφύγουν. Τέτοιες πρωτοβουλίες προωθούν την αδιαμεσολάβητη δράση, την αυτενέργεια και την αντίσταση των από τα κάτω ακόμη και υπό τις απάνθρωπες συνθήκες του πολέμου. Δεν μπορούν παρά να έχουν, λοιπόν, την αμέριστη αλληλεγγύη μας, παρότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αντιληφθούμε πλήρως πώς είναι να ζει κανείς μέσα στον πόλεμο...

Η ελάχιστη συνεισφορά μας σήμερα με μία κονκάρδα αλληλεγγύης αποτελεί μία μικρή οικονομική στήριξη από εμάς - ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία. Με τη γνώση πως καμία δράση δεν φτάνει από μόνη της για να αναπληρώσει τα ανεπανόρθωτα τραύματα των επιζώντων του πολέμου και πως καμία βοήθεια δεν θα είναι ποτέ αρκετή πέρα από την άμεση παύση της ρώσικης εισβολής.

Ενάντια σε κάθε μορφής ιμπεριαλισμό, ρατσισμό και εθνικισμό, να αντισταθούμε στα μαύρα σκοτάδια του πολέμου με Αυτοοργάνωση, Αλληλεγγύη και Αξιοπρέπεια!

Πληροφορίες διάθεσης για όποιον-όποια ενδιαφέρεται, inbox!

Αυτενέργεια - Πολιτική συλλογικότητα

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 15:47

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.