Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 23:16

Προβολές & Μπαρ Οικονομικής Ενίσχυσης για το Solidarity Collectives- Παρασκευή 28/4, TRISE

Προβολές & Μπαρ Οικονομικής Ενίσχυσης για το Solidarity Collectives

TRISE - Transnational Institute of Social Ecology

ΠΡΟΒΟΛΕΣ & ΜΠΑΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ για το Solidarity Collectives με μουσικές επιλογές από Ανατολική Ευρώπη, ska, reggae κ.ά.

Θα προβληθούν συνεντεύξεις και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (ελλ. υπότιτλοι, παραγωγής Solidarity Collectives) από ακτιβιστές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα.

Παρ' όλο που η εισβολή αυτή συνεχίζει να μετρά θύματα καθημερινά οι άνθρωποι της Ουκρανίας δεν σταματούν να αγωνίζονται ενάντια στον επεκτατισμό του Πούτιν με όποιον τρόπο μπορούν. Μαζί με πολυάριθμες πρωτοβουλίες πολιτών και οριζόντιες κοινωνικές ομάδες, σύντροφοι και συντρόφισσες μας αντιστέκονται και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν, στον βαθμό που μπορούν, τα δικά τους μέσα, με αυτοοργάνωση, φροντίδα και αλληλεγγύη.

Το Solidarity Collectives αποτελεί ένα τέτοιο σημαντικό οριζόντιο δίκτυο ομάδων με κύριο στόχο τη φροντίδα συντρόφων/συντροφισσών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και αποστολή άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από τις επιθέσεις.

Στηρίζουμε έμπρακτα τα θύματα πολέμου & την αυτοοργάνωση στην Ουκρανία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/04 στις 20.30

Στο TRISE (2ος όροφος & ταράτσα) - Κολοκοτρώνη 31, Σύνταγμα

Αυτενέργεια - πολιτική συλλογικότητα
https://aftenergeia.gr/

https://www.facebook.com/events

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 23:22

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.