Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 12:01

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλοιοκτήτρια εταιρεία του Δ/Ξ "Αγία Ζώνη ΙΙ", Παρασκευή 15/9 (12:30μμ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλοιοκτήτρια εταιρεία του Δ/Ξ "Αγία Ζώνη ΙΙ", Παρασκευή 15/9 (12:30μμ)

Κυβέρνηση και εφοπλιστές καταστρέφουν το περιβάλλον και τις ζωές μας. ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ σήμερα Παρασκευή 15.09, 12.30 μμ, Λ. Δημοκρατίας 57, Πέραμα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών (ΠΕΝΕΝ) σήμερα Παρασκευή στις 12.30 μμ μπροστά από τα γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Δ/Ξ ”Αγία Ζώνη ll’‘,που προκάλεσε οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, στη Λ. Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα.

Στο βωμό του κέρδους των εφοπλιστών, η κυβέρνηση συνεχίζει να τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν σαπιοκάραβα που αποτελούν κινητές βόμβες για τη ζωή των ναυτικών, του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος.

Η σημερινή κινητοποίηση να είναι η αρχή. Άμεση κλιμάκωση για να μην θρηνήσουμε θύματα στα καράβια, για να σταματήσουμε τις οικολογικές καταστροφές κυβέρνησης και εφοπλιστών.

antarsya.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 14:34

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.