Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 00:16

ΑΝΤAΡΣΥΑ Πάτρας- Μπλόκο σε πόλεμο/εθνικισμό και όχι στους πρόσφυγες.

ΑΝΤAΡΣΥΑ Πάτρας- Μπλόκο σε πόλεμο/εθνικισμό και όχι στους πρόσφυγες.

-Κανένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα στην Ελλάδα. Υποδοχή, περίθαλψη, άσυλο, βοήθεια για κοινωνική ένταξη των προσφύγων.
-Άμεσος απεγκλωβισμός των χιλιάδων προσφύγων από τα νησιά. Κατάργηση του αίσχους της Μόριας, ούτε κλειστά -ούτε ανοιχτά κέντρα κράτησης να κλείσουν τώρα τα στρατόπεδα – φυλακές.
-Όχι στα ματωμένα τείχη της ΕΕ, να καταργηθούν οι ρατσιστικές συμφωνίες ΕΕ-Ελλάδας-Τουρκίας και Δουβλίνο ΙΙ.
-Ελεύθερη και ασφαλής μεταφορά των προσφύγων προς την ενδοχώρα, σε ανθρώπινες συνθήκες μέσα στις πόλεις, δυνατότητα να ταξιδέψουν στις χώρες που επιθυμούν.
-Να μπει φραγμός στην πολεμική προπαγάνδα, να μην υποθηκευτεί το μέλλον για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των ιμπεριαλιστών. Άμεσος τερματισμός του πολέμου στη Συρία. Καμιά εμπλοκή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Καμία εμπλοκή των φαντάρων στην καταστολή των προσφύγων.
-Δεν πολεμάμε για τις εξορύξεις στις ΑΟΖ. Να υπερασπιστούμε την ειρήνη, το δικαίωμα για ζωή των λαών της περιοχής.Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας θα συμβάλλει μέσα από πρωτοβουλίες κοινής δράσης των αριστερών αντικαπιταλιστικών, αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην ανάπτυξη του αντιπολεμικού κινήματος. Για να νικήσει η αλληλεγγύη και όχι ο φόβος και ο ρατσισμός.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΕ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

https://www.facebook.com/events/

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 00:19

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.