Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 23:28

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καλούμε σε μαζική παρουσία στο λιμάνι αύριο, Πέμπτη 3/6, 5.00 πμ. Οι απεργίες δεν αναστέλλονται!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ / ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ / ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ

Η απόφαση της ΓΣΕΕ για απεργία στις 10 Ιούνη, από τη στιγμή που ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και σωματεία είχαν αποφασίσει για απεργία στις 3 Ιούνη, είναι απαράδεκτη και απεργοσπαστική. Έδειξε, για ακόμα μία φορά, τον άθλιο ρόλο της ΓΣΕΕ απέναντι στις αγωνιστικές διαθέσεις και αποφάσεις της εργατικής τάξης.

Το ίδιο απαράδεκτη ήταν και η απόφαση των ηγεσιών της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ, με την σύμφωνη γνώμη και του ΠΑΜΕ, που αποφάσισαν την ακύρωση της απεργίας στις 3 Ιούνη και την μετάθεσή της για την Πέμπτη 10 Ιούνη.

Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα συνδικάτα και στους χώρους δουλειάς συνεχίζουν να παλεύουν, για την πραγματοποίηση πανεργατικής απεργίας και στις 3 και στις 10 Ιούνη. Ο αγώνας των εργαζόμενων απέναντι στο αντεργατικό έκτρωμα του Χατζηδάκη απαιτεί και δύο και σε όσες πανεργατικές απεργιακές κινητοποιήσεις χρειαστεί για να στείλουμε και το νομοσχέδιο και την ίδια την κυβέρνηση στα σκουπίδια.

Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τις αμέσως επόμενες ημέρες παλεύουν

α) Να γίνει απεργία, στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις που έχουν αναγγελθεί για τις 3 Ιούνη σε όποια σωματεία είναι δυνατό.

β) Στηρίζουμε την απεργία της ΠΕΝΕΝ η οποία συνεχίζει και καλεί σε απεργία στο λιμάνι παρά και ενάντια στην ακύρωση της απεργίας τόσο απ τον υποταγμένο συνδικαλισμό όσο και απ τα σωματεία του ΠΑΜΕ. Καλούμε σε μαζική παρουσία στο λιμάνι αύριο, Πέμπτη, το πρωί στις 5.00

γ) Παλεύουμε η 10 του μήνα να μετατραπεί σε απεργιακό σεισμό με μεγάλη εξόρμηση στον λαό, καθολική συμμετοχή στην απεργία, κλιμακούμενη δράση (48ωρη απεργία, περιφρουρήσεις και καταλήψεις σε χώρους δουλειάς κλπ)

δ) Στον βαθμό που ο νόμος δεν ψηφιστεί τότε, με νέες απεργίες και κινητοποιήσεις.

2/6/2021

ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 23:32

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.