Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 13:53

7 Απρίλη: ενημέρωση από τις κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία (φωτο-βίντεο)

Γράφτηκε από

Τρίτη 7 Απρίλη 2020, στις πύλες όλων των νοσοκομείων της χώρας.

Η ημέρα δράσης για τη στήριξη του ΕΣΥ μετατράπηκε παντού σε μαζικές συγκεντρώσεις εργαζόμενων και συμπαραστατών που απαίτησαν την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των υγειονομικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας εδώ και τώρα!
Συγκεντρώσεις -παρεμβάσεις έγιναν:

Αθήνα: Υπουργείο Υγείας, Αττικόν, Ερυθρός Σταυρός, Κρατικό Νίκαιας, Ιπποκράτειο Αθήνας, Αρεταίειο, Αμαλία Φλέμιγκ, Ευαγγελισμός, Γεννηματά, Σωτηρία, Αγ. Σάββας, Λαϊκό, Ασκληπιείο Βούλας, Νοσοκομείο Αγ. Όλγα, Γενικό Ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι Κηφισιάς Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού, νοσοκομείο Μεταξά Πειραιάς, Τζάνειο Νοσοκομείο, Σισμανόγλειο, Βιοϊατρική, Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, KAT, Κέντρο Υγείας Περιστερίου, Νοσοκομείο Θριάσιο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, Νοσοκομείο Χανίων, Νοσοκομείο Μυτιλήνης κέντρο Υγείας Άντισσας, Τρίκαλα, Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας Τρίκαλα, Νοσοκομείο Ρίου, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Νοσοκομείο Θεαγένειο Θεσσαλονίκης, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νοσοκομείο Χαλκίδας, Ζάκυνθος, Καρδίτσα, Λευκάδα, Νοσοκομείο Δουρούτης Γιάννενα, Νοσοκομείο Χατζηκώστα Γιάννενα, Νοσοκομείο Σάμου, Νοσοκομείο Λάρισας, Κέντρο Υγείας Αμοργού, στο Βόλο και σε πολλά ακόμη.

attiko 1
Με έντονη και προκλητική παρουσία της αστυνομίας στο Αττικό Νοσοκομείο απέναντι στους υγειονομικούς ξεκινάει η 7η Απρίλη, μέρα δράσεων για την παγκόσμια υγεία. Δεν πέρασε όμως η προσπάθεια φίμωσης!

Ο Μιχάλης Ρίζος, πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ κατά την διάρκεια της πρωινής κινητοποίησης δήλωσε:
«Την πανδημία δεν τη βιώνουμε όλοι το ίδιο. Από τη μια είμαστε οι μαχόμενοι υγειονομικοί που παλεύουμε σε μια παρατημένη από τις κυβερνήσεις δημόσια υγεία κι από την άλλη κυβέρνηση, ιδιοκτήτες κλινικών και μεγαλοεπιχειρηματίες που κοιτούν να σώσουν τα δικά τους συμφέροντα!»

www.facebook.com/watch/?v=248551249874808

 

Στην συγκέντρωση στο ΑΤΤΙΚΟ συμμετείχε με πανό η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων, σωματεία της περιοχής, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες συλλογικότητες. Έγιναν σύντομες ομιλίες από την Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων, από τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Τουλγαρίδη εκλεγμένο με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, τον Αντώνη Δραγανίγο μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους.

www.facebook.com/watch/?v=249328906207704

Οι εργαζόμενοι του Λαϊκού Νοσοκομείου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, συμμετείχαν στην συγκέντρωση της ΟΕΝΓΕ.

laiko2

laiko 1

 

7/4/20, Νοσοκομείο Αγ.Σάββας
Ξεσηκωμός! Αυτό μπορεί να περιγράψει όσα έγιναν την Τρίτη 7 Απρίλη το πρωί στις πύλες όλων των νοσοκομείων της χώρας.
Η ημέρα δράσης για τη στήριξη του ΕΣΥ που οργανώθηκε από τους υγειονομικούς βρήκε στήριξη σε ολόκληρο το εργατικό κίνημα. Και μετατράπηκε παντού σε μαζικές συγκεντρώσεις εργαζόμενων και συμπαραστατών που απαίτησαν την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των υγειονομικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας εδώ και τώρα!
Ag.Savvas

Ag.savvas1

Στο Νοσοκομείο Σωτηρία πραγματοποιήθηκε μαχητική κινητοποίηση υγειονομικών. Στο πλάι τους το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, στον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός εργαζόμενοι/ες στα νοσοκομεία και αλληλέγγυοι διώχνουν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που προσπάθησαν να κάνουν συλλήψεις και να γράψουν πρόστιμα στην είσοδο του νοσοκομείου.

eyaggelismos

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού, αλλά και αλληλέγγυοι, στην ημέρα δράσης στο προαύλιο του νοσοκομείου. Ανάμεσα τους το ΠΑΜΕ, ο Σύλλογός Βιβλιοϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων στα καταστήματα Public, το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΜΣΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, αντιπροσωπία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα-Ανταρσία με την δημοτική σύμβουλος Αθήνας Ντίνα Ρέππα, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων συλλογικοτήτων πήραν μέρος συγκέντρωση.

Ο ειδικευόμενος γιατρός στον Ευαγγελισμό, Κώστας Μποτσάκης, μιλά για τη μάχη που δίνουν σήμερα οι υγειονομικοί για να σωθεί ο λαός μας. “…Είναι σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος στην υποβάθμιση στον χώρο της υγείας και όλοι μαζί υγειονομικοί και κοινωνία να παλέψουμε για ΜΕΘ, κλίνες, μαζικά ΤΕΣΤ, προσλήψεις, για ένα δημόσιο σύστημα υγείας που θα είναι δημόσιο και δωρεάν για όλους”.

www.facebook.com/2303130606678097/videos/568485457357607/?v=568485457357607

Η δημοτική σύμβουλος Αθήνας Ντίνα Ρέππα εκλεγμένη με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα-Ανταρσία στην συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό ανέφερε: «…Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή σας, γιατί οι αγώνες κρίνονται σήμερα. Δε θα αγωνιστούμε μόνο αύριο. Θα αγωνιστούμε ΤΩΡΑ για όλα όσα ζητάτε και ζητάμε, για να γίνουν ΜΕΘ και τεστ και προσλήψεις, για να μη γίνει καμία απόλυση, για να μη μπορέσουν πουθενά οι εργοδότες να σφάξουν τους εργαζόμενους. Θα νικήσουμε γιατί ο λαός θα σώσει τον λαό. Κι ο κόσμος το ξέρει πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας…»

www.facebook.com/watch/?v=583239335879441

 

Νοσοκομείο Γεννηματά

 

gennhmata

 

gennhmata1

 

KAT

kat

Κινητοποίηση πραγματοποίησε η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα (ΑΤΕ-ΕΚΑ) στο Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης για τη δημόσια υγεία.

www.facebook.com/watch/?v=640347490120066

 

 

Από την κινητοποίηση Τρίτη 7/4, στο Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο (Αγία Όλγα) στη Νέα Ιωνία. Σήμερα μέρα δράσης και αλληλεγγύης στους νοσοκομειακούς γιατρούς και συνολικά το νοσηλευτικό προσωπικό, συλλογικότητες, σωματεία, μαζικοί φορείς, τοπικές επιτροπές πολιτικών οργανώσεων, η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία - Εκτός Σχεδίου και η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συμμετείχαν και στήριξαν την κινητοποίηση στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (Αγία Όλγα) στη Νέα Ιωνία.

 

7 4 20 AgOlga5

Ag.OLga

ag.olga.1

 

7/4 Ιπποκράτειο Αθήνας

ippokrateio

ippokrateio1

 

Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

paidon

Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο Ασκληπιείο Βούλας συμμετείχαν μαζικά στην κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ παρά την καταρρακτώδη βροχή. Άλλο ένα νοσοκομείο στη πρώτη γραμμή της μάχης για δημόσια, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα υγείας!

Voyla

voula

Στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε έξω από το Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υγειονομικών. Μεταξύ άλλων, μαζική αντιπροσωπεία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, η ΕΛΜΕ Περιστερίου, μαζικοί φορείς και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

peristeri

 

PERISTERI1

 

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Ηλιούπολης

hloiypolh

 

και στου Ζωγράφου

zografoy

 

Καλλιθέα: Παρέμβαση της Αριστερής Ανατρεπτικής Δημοτικής Κίνησης "Μια Πόλη στο Δρόμο" σε δημοτικά ιατρεία,

ΙΚΑ και παράρτημα Καλλιθέας του νοσοκομείου Παίδων,

στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Υγείας και της πανελλαδικής ημέρας δράσης της ΟΕΝΓΕ.

kallithea

 

kallithea1

 

Καταγγελία: Στη Νέα Σμύρνη απαγορεύεται η πολιτική δράση!

Το νόμο της σιωπής θέλει να επιβάλλει με κάθε τρόπο η κυβέρνηση.
Η προσπάθειά της να κρύψει την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας και το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό, την οδηγεί σε ένα κρεσέντο καταστολής απέναντι σε όποιον σπάει αυτήν την σιωπή!

Σήμερα, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας για την Υγεία και έπειτα από το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ μέλη της Μια Πόλη Ανάποδα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενημέρωσαν με πανό και ντουντούκα τους κατοίκους της πόλης μας για τα αιτήματα των γιατρών.

Η αστυνομία σταμάτησε την ενημέρωση και έκοψε πρόστιμα στα μέλη της Μια Πόλη Ανάποδα ενώ προσήγαγε στο αστυνομικό τμήμα τον δημοτικό μας σύμβουλο Γιάννη Φραγκούλη.

Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν θα σταματήσει τον αγώνα για ένα δημόσιο σύστημα υγείας που έχει ανάγκη ο λαός για να σωθεί.

Η ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα!! Απαιτούμε να πάρει θέση τώρα η Δημοτική Αρχή.

 

plateia1

 

plateia2

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων και εργαζομένων Ηρακλείου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες συλλογικότητες, παρ’ όλη την καταρρακτώδη βροχή έδωσαν δυναμικά το παρόν τους σήμερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. «Παλεύουμε με τους νοσηλευτές τους γιατρούς, όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία για ενίσχυση της δημόσιας υγείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Δυναμώνουμε τις φωνές μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους εργαζόμενους ώστε να μην “πληρώσουν το μάρμαρο ” της νέας πολύπλευρης κρίσης.»

www.facebook.com/zabnikos/videos/2798014776986617/?t=0

 

ΠΑΓΝΗ Ηράκλειο Κρήτης

pagni

Το παρόν έδωσαν σωματεία και οργανώσεις και στο νοσοκομείο των Χανίων

xania

Στον Πειραιά ξεκίνησε η πανελλαδική μέρα δράσης για την δημόσια υγεία. 6.30π.μ. στο νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά, με συμμετοχή εργατικών σωματείων και φορέων της πόλης. Η “Ανταρσία στο Λιμάνι” ήταν εκεί. Εντυπωσιακά ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας με πέντε μηχανές και δύο περιπολικά, δεκαπέντε περίπου αστυνομικοί…

 

metaxa

Λέσβος: με έντονη την παρουσία της αστυνομικής δύναμης, η οποία κατέγραψε τα ονόματα των παρευρισκόμενών στο χώρο, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης η διαμαρτυρία, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας υγείας και της πανελλαδικής δράσης, με εκπροσώπους της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ Λέσβου, του Παλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, της Ανταρσία στο Αιγαίο- Αντικαπιταλιστική Αριστερά κ.ά.

lesvos 1

 

Παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε η σημερινή συμβολική κινητοποίηση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία και της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

 

Για τη συμβολική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μίλησε στην κάμερα του «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου, Αλέξανδρος Ζάμπρας: «Θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη ενός εθνικού συστήματος Υγείας πλήρως στελεχωμένου και εξοπλισμένου. Απαιτούμε σήμερα εν μέσω αυτής της πανδημίας μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στο ΕΣΥ, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας σε αυτή την κρίσιμη για την υγεία στιγμή που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός».

Η καταγγελία

Αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης Ανταρσία στο Αιγαίο συμμετείχε στην σημερινή κινητοποίηση που διοργάνωσε η Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ζητώντας από την πλευρά της μαζικές προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία, και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσωπικό και ατομικά μέτρα προστασίας.

«Οι νησιώτες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο γνωρίζουν ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό στο σύστημα υγείας στοιχίζουν ζωές. Γι' αυτό και ο αγώνας των υγειονομικών έχει την στήριξη όλων των κατοίκων των νησιών μας.

Απέναντι στον αγώνα των υγειονομικών η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει να αντιπαρατάξει μόνο την αστυνομοκρατία. Δεκάδες αστυνομικοί στάλθηκαν να παρακολουθήσουν και να παρεμποδίσουν την συμβολική κινητοποίηση που έγινε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μάλιστα με προκλητικό τρόπο έφτασαν στο σημείο να φακελώνουν όσους και όσες συμμετείχαν στην κινητοποίηση. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για τις αντιδημοκρατικές και παράνομες πρακτικές τους που δείχνουν ότι θέλουν να επιβάλλουν καθεστώς αστυνομοκρατίας χρησιμοποιώντας τις πρακτικές του ακροδεξιού μετεμφυλιακού κράτους» επισημαίνει η παράταξη, μέλη της οποίας μαζί με τον επικεφαλής της και Περιφερειακό σύμβουλο, Νίκο Μανάβη παρευρίσκονταν στη σημερινή δράση.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Πανελλαδική ημέρα δράσης για την Υγεία, εκτός από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου πραγματοποιήθηκε συμβολική κινητοποίηση, οι υγειονομικοί, ακολουθώντας την ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου, πραγματοποίησαν ανάλογη δράση και στο κέντρο Υγείας Άντισσας.

antissa

Με πανό και πικέτες η Ένωση και από την Άντισσα διεκδικεί: 

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
  • Μονιμοποίηση συμβασιούχων
  • Ένταξη όλων στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα (ΒΑΕ)
  • Πλήρη ανάπτυξη για δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
  • Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας – όχι χρηματοδότηση των κλινικαρχών
  • Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς
  • Άμεση αποσυμφόρηση των προσφυγικών καταυλισμών και άμεση μεταφορά σε ξενοδοχεία που ούτως ή άλλως παραμένουν κλειστά τουλάχιστον όσων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά

 

TZANNEIO

 

Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Nikaia

Δήλωση του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ Π. Παπανικολάου από την κινητοποίηση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για την Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τη δημόσια υγεία, τα αιτήματά των υγειονομικών και την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.
Μεταξύ άλλων ζήτησε να “απολογηθεί άμεσα ο κύριος Χρυσοχοΐδης για την απαράδεκτη εισβολή της αστυνομίας στον Ευαγγελισμό”.

www.facebook.com/watch/?v=222207315523399

nikaia.p

Δήλωση της Όλγας Κοσμοπούλου, παθολόγου λοιμωξιόλογου, από το σωματείο εργαζόμενων στο νοσοκομείο της Νίκαιας. “Συγκινητική συμπαράσταση του λαού στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών”.

www.facebook.com/watch/?t=2&v=2662841230666334

 

Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, Αθήνα

erythros

 

Νοσοκομείο Αμ. Φλέμιγκ Αθήνα

flemig

 

Νοσοκομείο Αρεταίειο Αθήνα

aretaieio

 

Σισμανόγλειο

sismanogleio

 

ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

vioiatrikh

 

VIOIATR

 

 

Παίδων Αγλ.Κυριακού

 

kYRIAKOY

Στα Τρίκαλα αλληλέγγυοι κάτοικοι, μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων που πήγαν διακριτικά να συμπαρασταθούν στους νοσοκομειακούς για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εμποδίστηκαν από την αστυνομία να προσεγγίσουν. Οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε δύο συγκεντρωμένους!

trikala1

www.facebook.com/watch/?v=224418968794280

 

Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας Τρίκαλα

trikala

 

Στην πολυκλινική Ολυμπιακού χωριού

polykliniki

και στο Γενικό Ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι Κηφισιάς βρέθηκαν σήμερα σύντροφοι της νΚΑ και του ΝΑΡ, μαζί με σωματεία εργαζομένων στήριξαν τα αιτήματα της ΟΕΝΓΕ στην πανελλαδική ημέρα δράσης για την δημόσια υγεία.

www.facebook.com/watch/?v=529363114655047

 

Νοσοκομείο Θριάσιο

thriasio

 

Κέντρο Υγείας Λαυρίου

 

layrio

 

Νοσοκομείο Χαλκίδας

Xalkida

Στην Πάτρα, στην πύλη του Νοσοκομείου στο Ρίο, βρέθηκε η Ενωση Ιατρών Αχαΐας με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Φοιτητικών Συλλόγων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ά.

patra1

rio

 

RIO1

 

RIO2

Στην Θεσσαλονίκη, κινήσεις, συλλογικότητες και σωματεία βρέθηκαν στο κάλεσμα της ΕΝΙΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Και από εκεί έρχεται δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των υγειονομικών για προσλήψεις, χορήγηση μέτρων ατομικής προστασίας, άνοιγμα νέων ΜΕΘ!

ippokrateiothes

ippokrateioth

 

www.facebook.com/watch/?v=158479075425478

 

Νοσοκομείο Θεαγένειο

theagenio

 

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

PSIHIATR

 

Νοσοκομείο Παπανικολάου

papanikolaoy

 

 Νοσοκομείο Ζακύνθου

zakynthos

 

Νοσοκομείο Καρδίτσας

karditsa

karditsa1

 

 Στο Βόλο

volos2volos1

volos 

 

Νοσοκομείο Δουρούτης Γιάννενα

giannena

 

 

Νοσοκομείο Χατζηκώστα Γιάννενα

 

giannena1

Νοσοκομείο Σάμου

sAMOS

 

Νοσοκομείο Λάρισας

 

LARISA

 larisa1

larisa2

 

Κέντρο Υγείας Αμοργού

 

AMORGOS

 

Νοσοκομείο Λευκάδας

leykada

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΕΣ: 

ΠΑΝΤΙΕΡΑ 

https://stonisi.gr 

https://stonisi.gr

Εργατική Αλληλεγγύη

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 23:51

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.