Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 13:10

Κινητοποιήσεις ενάντια στο «συνέδριο» παρωδία της ΓΣΕΕ

Γράφτηκε από

Κινητοποιήσεις ενάντια στο «συνέδριο» παρωδία της ΓΣΕΕ

 

 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

- Ώρα 7.15 π.μ.: Έξω από το ξενοδοχείο στο Καβούρι από νωρίς το πρωί συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι και σωματεία, απέναντι σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Απαγόρευση εισόδου στο νόθο συνέδριο ακόμα και σε δημοσιογράφους.

- Ώρα 9.00 π.μ.: Λίγο πριν τις 9.00 π.μ. συγκροτήθηκε προεδρείο του «συνεδρίου», λίγο αργότερα ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής εφορευτικής επιτροπής με τη συμμετοχή και της ΔΑΣ-ΠΑΜΕ!

- Ώρα 9.30 π.μ.: Έλεγχος ταυτότητας σε κάθε εισερχόμενο στο ξενοδοχείο και στους αντιπροσώπους από αστυνομικούς στις πόρτες!

- Ώρα 9.50 π.μ.: Δήλωση έκαναν οι αντιπρόσωποι της ΑΤΕ από το συνέδριο-παρωδία. Οι αντιπρόσωποι της ΑΤΕ έκαναν την εξής Δήλωση (διαβάστηκε στη συγκέντρωση έξω από το «συνέδριο»):

 

Δήλωση των αντιπροσώπων της ΑΤΕ ΕΚΑ

«Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από την αγωνιστική ταξική ενότητα ΕΚΑ καταγγέλλουμε το συνέδριο παρωδία που στήνει η γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ στο Καβούρι.

Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δε θα συναινέσουμε σε ένα νόθο συνέδριο- παρωδία της κυβέρνησης και του κεφαλαίου και θα αποχωρήσουμε από όλες τις διαδικασίες του συνεδρίου. 

Καλούμε κάθε αντιπρόσωπο και κάθε αγωνιστική ταξική δύναμη να μην νομιμοποιήσει τη διαδικασία-καρναβάλι συμμετέχοντας σε ψηφοφορίες, αλλά να δώσουμε από κοινού τη μάχη για ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

 

 

Πηγή: narnet, 25 Φεβρουαρίου 2020

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 13:16

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.