Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 23:43

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός: 31/3, ώρα 8 πμ, μπροστά στα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού-Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μπροστά στα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού. Ο αυταρχισμός και ο εκφοβισμός δε θα περάσουν!
Η Διοίκηση να πάρει πίσω τα πρόστιμα- Να πάψει να ψάχνει αφορμές για τρομοκράτηση των εργαζομένων που σηκώνουν όλο το βάρος της πανδημίας 

Eyaggelismos.31

 

EΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ[ανεξάρτητο αριστερό σχήμα στον Ευαγγελισμό

 

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τον Διοικητή του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» κ. Γρηγορόπουλο

και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βαμβουρέλη

οι οποίοι προχώρησαν σε μία απαράδεχτη, πρωτοφανή αυταρχική ενέργεια

σε ειδικευόμενους γιατρούς.

Συγκεκριμένα, επιβάλλουν σε έναν ειδικευόμενο ποινή στέρησης μισθού 15 ημερών «για απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στου πρόσωπο του Αναπληρωτή Διοικητή» και για «απείθεια». Σε άλλον ειδικευόμενο ποινή στέρησης μισθού 5 ημερών «γιατί δε φορούσε σωστά τη μάσκα του».

Οι ποινές αυτές συνοδεύονται από «συστάσεις» «να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας προς τους εκπροσώπους της Διοίκησης του νοσοκομείου».

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι εξοργιστικά προκλητικό Διοικητές νοσοκομείων να στρέφονται ενάντια στους ειδικευόμενους γιατρούς που επί 13 συνεχόμενους μήνες είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στη νπανδημία.

Συνιστούμε στους κ.κ. Γρηγορόπουλο και Βαμβουρέλη, αλλά και σε όλους τους Διοικητές νοσοκομείων να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα και με τις μεγάλες ελλείψειςπροσωπικού και υποδομών, αντί να παρενοχλούν το ιατρικό έργο των ειδικευόμενων και όλων των γιατρών.

Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του Διοικητή της 1ης Υ.Πε. και της Πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ώστε να ακυρωθεί αμέσως αυτή η απαράδεκτη ενέργεια.

Αυτονόητα προσφέρουμε και στους δύο συναδέλφους ειδικευόμενους γιατρούς κάθε αναγκαία πρακτική στήριξη (οικονομική, νομική, κ.λπ.).

 

http://www.einap.gr/

EINAP1

EINAP2

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 23:56

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.