Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 15:46

Δικάζεται ξανά στις 11 Οκτώβρη γιατί μίλησε για τη φορμόλη στις ιχθυοκαλλιέργειες

Κατηγορία Περιβάλλον

Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που επέβαλλε η εταιρία Ανδρομέδα στον ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο σχετικά με τη μη δημοσίευση στοιχείων που αποδεικνύουν τη χρήση της καρκινογόνου φορμόλης στα ψάρια αλλά και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες που μολύνουν τη θάλασσα, ο σύντροφος Χρήστος δικάζεται στις 11 Οκτωβρίου 2019 αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης 3 μηνών για κάθε δημοσίευση.

Με σύνολο 108 δημοσιεύσεις φέρεται να αντιμετωπίζει ποινή έως και 27 έτη.

Η χρηστική αντιμετώπιση του φυσικού περιβάλλοντος στο βωμό του κέρδους έχει επιφέρει ήδη τεράστια καταστροφή ενώ η απληστία των κεφαλαιοκρατών γεμίζει τα ράφια των σουπερμάρκετ με καρκινογόνες τροφές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 / 9:00ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ/ Α.Σ.Ε. ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ/ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ –ΕΣ ΑΠΟ ΑΡΤΑ

 

 

 

Ραδιοφράγματα / Radiofragmata

Δικάζεται ξανά στις 11 Οκτώβρη γιατί μίλησε για τη φορμόλη στις ιχθυοκαλλιέργειες

 

Ο ιχθυολόγος Χρήστος Στελακάτος δικάζεται για μία ακόμα φορά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηγουμενίτσας επειδή μίλησε για τη χρήση της καρκινογόνου φορμαλδεΰσης σε ιχθυοκαλλιέργειες γνωστής εταιρείας. Η εταιρεία Ανδρομέδα έχει υποβάλλει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων επειδή παρά την απαγόρευση ο ιχθυολόγος συνέχισε να την καταγγέλλει από το Fb.

 

Ήδη ο ιχθυολόγος υφίσταται ένα μπαράζ διώξεων και του επιβάλλονται τεράστια πρόστιμα (ζητούν 1.000.056 ευρώ!).

Όπως πληροφορούμαστε από τους δικηγόρους του Στελακάτου, ο δικαστής που του επέβαλε ποινή 7 ετών για εξύβριση και απειλή, διώκεται πειθαρχικά από τον Άρειο Πάγο!

 

Ο ίδιος ο Χρήστος Στελακάτος περιγράφει την οδύσσειά του ως εξής:

 

«Έξω από την οικία μου κάνουν παρέλαση αστυνομικοί και δικαστικοί κλητήρες όπου μου φέρνουν χαρτιά μηνύσεων και προανακριτικών του βρώμικου συστήματος, προσπαθώντας να πιέσουν ψυχολογικά ακόμα και την ίδια την οικογένεια μου, βλέποντας ένα μέλος της να διώκεται ως γκάνγκστερ ή απαγωγέας, νομίζοντας έτσι πως θα με κάμψουν ψυχολογικά. Το βρώμικο αυτό σύστημα δε σέβεται ούτε τη μητέρα μου, ούτε τον αδελφό μου, ούτε ένα εξάχρονο παιδί που αναρωτιέται για ποιο λόγο έρχεται η αστυνομία σπίτι αλλά ούτε και κοντινά μου πρόσωπα.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΤΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΧΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

 

Πριν από λίγες μέρες η αστυνομία Αίγιου μου παρέδωσε στην οικία που μένω άλλο ένα δικαστήριο στη πλάτη μου από την εταιρία Ανδρομέδα ιχθυοκαλλιέργειες όπου ανήκει σε αμερικανική και αραβική πολυεθνική ζητώντας την φυλάκιση μου γιατί συνέχισα να δημοσιεύω μέρος του υλικού και έρευνας κατά την εργασία μου σε αυτά τα κάτεργα πλέον για τα εγκλήματα που γίνονται.

Μια φυλάκιση γιατί συνέχισα και συνεχίζω να παραμένω άνθρωπος βασιζόμενη σε ασφαλιστικά μέτρα απαγόρευσης. Μια κλασική μέθοδος φίμωσης από τις εταιρίες και τη δικαιοσύνη που λέγονται ασφαλιστικά μέτρα απέναντι σε αγωνιζόμενες κοινωνίες και αγωνιστές.

Άλλο ένα δικαστήριο με σκοπό να εξοντωθώ οικονομικά και ψυχολογικά γιατί βρήκα τη δύναμη να ενημερώσω τη κοινωνία για την χρήση της καρκινογόνου φορμαλδεΰδης στα εκτρεφόμενα ψαριά και το περιβάλλον, τα πλυντήρια διχτυών, τους ιούς και τα παράσιτα όπου έκαναν έξαρση τα τελευταία 20 χρονιά λόγω της αύξησης της παράγωγης για το κέρδος, την ασύστολη χρήση αντιβιοτικών και τοξικών ουσιών, τις δολοφονίες σπανίων μεταναστευτικών και ενδημικών ειδών, την ισοπέδωση του πυθμένα της θάλασσας, τα φαγωμένα χρήματα από στελέχη επιστημονικά και μη μαζί με επιχειρηματίες από επιδοτήσεις και δάνεια. την εκτροφή ξενικών ειδών και το ξεπούλημα οικοσυστημάτων, θάλασσα και ειδών της σε πολυεθνικές δολοφόνους της φύσης και της κοινωνίας.

 

Το παράλογο είναι ότι ζητιάνε 3 μήνες φυλάκιση πάνω σε ασφαλιστικά μέτρα σε 108 παραβιάσεις σε δημοσιεύσεις μου κυρίως στο προφίλ μου. Δηλαδή ζητάνε 27 χρόνια φυλάκισης μου?

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ.

 

Ακόμα πιο παράλογο είναι ότι ζητιάνε τη φυλάκιση μου ακόμα και σε σχόλια μου η για αναρτήσεις μου από αλλά σάιτ όπου μιλούν για αυτά τα εγκλήματα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

 

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

 

-Στις 4 Αύγουστου του 2017 δέχομαι προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα να μη δημοσιοποιώ τίποτα από το υλικό που έχω μέσα από ιχθυοκαλλιέργειες ενώ βαφτίζομαι από τους διευθυντές της εταιρίας Ανδρομέδας ουσιαστικά της πολυεθνικής ως απαγωγέας, γκάγκστερ, τρελός, δυσφημιστής και άλλα ώστε να με αποδομήσουν ως χαρακτήρα. Έξοδα δίκης 100ευρώ

 

-Στις 7 Σεπτέμβρη γίνεται η δίκη των ασφαλιστικών όπου ξαναπαντρεύομαι όλες τις γελοίες κατηγορίες και δέχομαι μετά από 2 μήνες απόφαση να μην δημοσιοποιώ τίποτα από το υλικό που έχω ειδικά στο προφίλ μου αλλιώς απειλούμαι ότι θα δέχομαι για κάθε δημοσίευση 500 ευρώ πρόστιμο και 3 μήνες φυλάκιση. Και να μην πλησιάζω μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας της πολυεθνικής στα 200 μέτρα. μια ξεκάθαρη φίμωση. Τι φοβούνται τόσο μέσα από ένα απλό προφίλ? Μα τη δύναμη της αλήθειας φυσικά. Η κοινωνία για αυτούς πρέπει να ζει στο ψέμα και μονό στη δική τους ενημέρωση. Έξοδα δίκης 800ευρώ.

 

-Περίπου 5 Δεκέμβρη του 2017 δέχομαι κλήση προανακριτικής στην Ηγουμενίτσα σε στημένη μήνυση της γραμματέας της εταιρίας για εξύβριση και απειλή απαγωγής της όταν εργαζόμουν σε αιτούντα στοιχεία που παρουσιάζει στο δικαστήριο που έγινε πιο μετά είναι πως της το είπα ο ίδιος να προσέχει γιατί θα την απαγάγω. Απίστευτα πράγματα. Έξοδα διαδρομής ώστε να παρασταθω150ευρο.

 

-τον Ιανουάριο περίπου του 2018 δέχομαι πάλι κλήση προανακριτικής σε μήνυση από στέλεχος διευθυντή της εταιρίας για εξύβριση και απειλή να μου δώσει 300 χιλιάδες ευρώ ώστε να μη δημοσιεύσω το υλικό που έχω. Ξαναπαρουσιάζομαι στην Ηγουμενίτσα όπου και περνώ την προανακριτική. Έξοδα διαδρομής 150 ευρώ

 

-Τον Μάρτιο του 2018 δέχομαι αγωγή από την εταιρία ιχθυοκαλλιέργειες Ανδρομέδα όπου μου ζητιάνε 1εκατομμυριο 23 χιλιάδες ευρώ διαφυγόντα κέρδη και 50 χιλιάδες ευρώ ηθική αποζημίωση όπου την ηθική θα την κάνει δωρεά στο λιμενικό Ηγουμενίτσας. Έξοδα αγωγής μαζί με 4 διαδρομές Αθήνα για φτιαχτεί ο φάκελος μου μαζί με τη δικηγόρο μου 2800 ευρώ

 

-Τον Μάιο του 2018 χωρίς ειδοποίηση δικάζομαι ερήμην για την στημένη μήνυση της γραμματέας Ανδρομέδας ιχθυοκαλλιέργειες για 2 πλημμελήματα της εξύβρισης και απειλής και δέχομαι την πιο παράλογη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης από τον πρόεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΦΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ χωρίς δικαίωμα αναστολής και έφεσης. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΕΝΩ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΠΑΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΗΘΙΚΑ.

 

- Το παράδοξο είναι ότι δεν έχω μηνύσει ούτε έχω μηνυθεί από κανέναν μέχρι τα 37 μου χρονιά και ξαφνικά παρουσιάζομαι σαν τέρας από τα στελέχη της εταιρείας.

 

-Τον Σεπτέμβριο του 2018 δέχομαι κλήση προανακριτικής αυτή τη φορά στο δικαστικό μέγαρο Αίγιου μηνυόμενος από την εταιρεία και από στέλεχος υπάλληλο της για δυσφήμηση.

 

-Τον Νοέμβρη του 18 δικάζομαι για την απειλή και εξύβριση του διευθυντή της εταιρείας όπου υποχρεώνομαι να ξανάπαω στην Ηγουμενίτσα. Στο δικαστήριο αυτό παίρνουν αναβολή με τη δικαιολογία ότι γλίστρησε η δικηγόρος και χτύπησε καθώς ερχόταν στο δικαστικό μέγαρο. Άλλο ένα κόλπο ώστε να με ταλαιπωρήσουν. Έξοδα δίκης 300 ευρώ για 5 λεπτά

 

-Στις 12 Δεκεμβρίου μετά από αίτηση αναστολής εντάλματος για την απόφαση των 10 ετών, αλλά και κυρίως με τη βοήθεια και τη στήριξη της κοινωνίας κέρδισα την έφεση και τα 10 χρόνια χωρίς αναστολή και έφεση στη στημένη αυτή μήνυση γίνονται 4 μήνες με τριετή αναστολή. Έξοδα 850 ευρώ

 

-Τον Φεβρουάριο του 2019 δέχομαι κλήση προανακριτικής για την μήνυση που προανέφερα σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας όπου και παρουσιάστηκα .

Έξοδα διαδρομής 150 ευρώ.

 

-Στον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ Κατσαρό όπου μίλησε για τη χρήση φορμόλης στις ιχθυοκαλλιέργειες, αλλά και ψάρια τα οποία έχουν βρεθεί μα την ίδια τοξική ουσία σε ψαράδικα, όπως και στον καθηγητή Ιωαννίνων Αλμπάνη όπου δημοσίευσε έρευνα του πανεπιστημίου για δείγματα ψαριών όπου φέρουν πάνω τους ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ και ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ σε σημεία που υπάρχουν ιχθυοκαλλιέργειες γιατί η εταιρεία δεν κάνει ασφαλιστικά μέτρα?

Σε δημοσιεύσεις του τύπου ή άλλων κοινωνικών δικτύων όπως και τηλεοπτικών - ραδιοφωνικών εκπομπών που αφορούν το ίδιο θέμα, γιατί η εταιρεία δεν προσπαθεί να τους επιβάλλει ασφαλιστικά μέτρα ενώ το άτομο μου προσπαθεί να το φιμώσει με κάθε τρόπο? Γιατί κατέχω την γνώση και τον τρόπο λειτουργίας της, επιβεβαιώνοντας αντιδράσεις και αγώνες ανθρώπων και τοπικών κοινωνιών.

 

-ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 , ΔΕ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

 

Το δικαστήριο αυτό θα στοιχίσει περίπου 1500 ευρώ. Οποιοσδήποτε έκτος κομματικών συμφερόντων θέλει να σταθεί οικονομικά αλληλέγγυος μπορεί να το κάνει στον λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας

ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 347/002764-20

ΙΒΑΝ GR 4801103470000034700276420

 

Υ.Γ. Μόνο αν με τελειώσετε βιολογικά θα πετύχετε τη φίμωση μου.

Τους χαιρετισμούς μου σε όποιον μάχεται ενάντια στη λεηλασία της φύσης και κοινωνίας από τη μια άκρη της γης ως την άλλη με οποιοδήποτε τίμημα.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.»

 

http://artinews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 20:09
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.