Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 15:22

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Παρουσίαση ψηφοδελτου περιφερειακής ενότητας Λάρισας

Στις 7 Ιούλη ή θα διαλέξουμε τη λιγότερο χειρότερη κυβέρνηση ή θα ενισχύσουμε με την ψήφο μας τη ρήξη και ανατροπή της προσυμφωνημένης πολιτικής των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργατών τους.

 Τρεις μέρες πριν τις εκλογές, αντί να ανεβαίνει η πολιτική ένταση, μάλλον μειώνονται τα πάθη, παρά την κινδυνολογία Τσίπρα και Μητσοτάκη. Αυτές οι εκλογές σε πολλούς ανθρώπους φαντάζουν ως τελετή παράδοσης και παραλαβής σε ένα Υπουργείο ενός κυβερνητικού ανασχηματισμού.

Ο λόγος είναι ότι στους βασικούς της άξονες, αλλά συχνά και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και με νούμερα, η πολιτική που έχει αποφασιστεί να εφαρμοστεί στον ορίζοντα της επόμενης τετραετίας είναι απολύτως προδιαγεγραμμένη. Είναι το σύνολο των ευρωμνημονιακών δεσμεύσεων στις οποίες έχουν δηλώσει πίστη, υποταγή και θέληση να υπηρετήσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είτε από τη θέση της κυβέρνησης είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης. Μόνο και μόνο η συμφωνία για πρωτογενή πλεονάσματα έως και σχεδόν 5% -πάνω και από το «υποχρεωτικό» 3,5% του Τρίτου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ- κάνει φανερές τις συνέπειες για τα εργατικά και λαϊκά στρώματα. Μιλάμε για την πολιτική που έχει αποφασιστεί να εφαρμοστεί με συνενοχή αυριανής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο  ενός δικομματισμού που θα στοχεύει στην πολιτική σταθεροποίηση του ευρωμνημονιακού καθεστώτος κοινωνικής γενοκτονίας και την αποδοχή του ως «κανονικού» και αιώνιου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι αυτή που μιλάει για την ανάγκη και τη δυνατότητα «να τους σταματήσουμε!».

Εκεί που πολλές δυνάμεις θέλουν τον κόσμο σκυφτό, εμείς θεωρούμε πως υπάρχουν εκείνες οι ριζοσπαστικές κοινωνικές φλέβες που μπορούν να τους διαψεύσουν. Να θυμίσουν σε κάθε επίδοξο επιβήτορα της εξουσίας και της λαϊκής θέλησης, πως ναι, τελικά, υπάρχει και λαός, που δε θα παραδοθεί εύκολα.

Κατά τη γνώμη μας, όσο αλαζονικό και σίγουρο εμφανίζεται το αστικό δικομματικό σύστημα, άλλο τόσο βέβαιο είναι πως κουφοβράζει κοινωνική έκρηξη, τύπου Κίτρινων Γιλέκων στην Ελλάδα. Το χρόνο εκδήλωσης, το χρώμα και την ένταση, δεν τα γνωρίζει κανείς και όλη η προσπάθεια που γίνεται είναι να ελεγχθούν μέσω του πολιτικού ευνουχισμού της αριστεράς, ώστε να αποτελούν απλά τυφλές και ακίνδυνες εκρήξεις.

Ο λαός έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να κάνει τη ρήξη. Η υποταγή στην ΕΕ, στους δανειστές, αλλά και στο ΝΑΤΟ και στην ελληνική ολιγαρχία ήταν επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και όχι του λαού.

Μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση του για τα μνημόνια που μας φόρτωσε, για την ταπείνωση και την υποταγή, για τον διασυρμό της αριστεράς. Η μόνη σχέση που έχει με αυτήν, είναι η ζημιά που της προκαλεί.

Μαύρο στη ΝΔ που ετοιμάζεται να συνεχίσει την πολιτική της τωρινής κυβέρνησης και να δώσει τα πάντα στο κεφάλαιο, στους εργοδότες και τα αφεντικά της ΕΕ

Κόκκινη κάρτα στους φασίστες και στον εθνικισμό!

7 Ιούλη στηρίζουμε-ψηφίζουμε

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 20:25

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.