Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:35

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΦΡΑΧΤΩΝ

Η εξωφρενική πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ να εγκαταστήσει πλωτούς φράχτες στο Αιγαίο αποτελεί επιτομή του ρατσισμού, της ακροδεξιάς λογικής και της απανθρωπιάς της κυβέρνησης της ΝΔ. Φράχτες, συρματοπλέγματα και νάρκες στον Έβρο, στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακές, αυτόματη απόρριψη όλων των αιτήσεων για άσυλο, επαίσχυντη διατήρηση του κολαστήριου της  Μόριας και τώρα αγορά νεών σκαφών επιτήρησης και τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων...αυτή είναι η πολιτική της ΝΔ στο προσφυγικό. Ρατσιστική, μισαλλόδοξη, απάνθρωπη!! Τώρα, ακόμα και οι πρόσφυγες των πολέμων δεν θα έχουν καν δικαίωμα να φτάνουν στην χώρα μας και να αιτούνται άσυλο..Ας πνιγούν έξω από το φράχτη μας!!!

Η κυβέρνηση συνεχίζει και κλιμακώνει επικίνδυνα την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ που συμφώνησε και εφάρμοσε το αντιδραστικό Σύμφωνο ΕΕ-Τουρκίας, που γέννησε τις Μόριες, Εμπνέεται από τους "φράχτες" και τα τείχη του Τραμπ, του Ορμπαν και του Σαλβίνι. Ενισχύει με τον τρόπο αυτό τις ρατσιστικές αντιλήψεις και την ακροδεξιά.

Οι μαζικές δολοφονίες στα σύνορα, οι φράχτες και τα τείχη αποτελούν ντροπή για την δήθεν "πολιτισμένη δύση". Η ίδια η ΕΕ που βρίσκεται σε βαθιά κρίση  ετοιμάζεται να αναθεωρήσει σε αντιδραστικότερη κατεύθυνση τις συμφωνίες του Δουβλίνου. ΗΠΑ και ΕΕ, Γαλλία και Γερμανία αφού έβαλαν τα χέρια τους να κομματιαστούν χώρες και λαοί (Ιρακ, Λιβλυη, Συρία κλπ) τώρα δολοφονούν για δεύτερη φορά και τους ανθρώπους που παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν από την φρίκη.

Όχι στα πλωτά φράγματα και τα  άλλα βάρβαρα μέτρα που δολοφονούν πρόσφυγες και μετανάστες. Ανοιχτά σύνορα, άσυλο και στέγη για πρόσφυγες και μετανάστες. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και η στυγνή εκμετάλλευσης στις πολύπαθες αυτές χώρες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ζήσουν με αξιοπρέπεια στις χώρες τους

 

ANT.AΡ.ΣΥ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:40

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.