Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 14:00

Να γκρεμίσουμε τους «πυλώνες» Μητσοτάκη και συστήματος - Με ΑΝΤΑΡΣΥΑ δυνατή και στις εκλογές! Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Να γκρεμίσουμε τους «πυλώνες» Μητσοτάκη και συστήματος - Με ΑΝΤΑΡΣΥΑ δυνατή και στις εκλογές!

 

 

Ανίκανος να κρύψει το αποκρουστικό και βαθιά αντιδραστικό πρόσωπο της πολιτικής του και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έστω κι αν προσπάθησε να το καλύψει με το προσωπείο του προεκλογικού Άι Βασίλη. Οι πέντε «πυλώνες» που παρουσίασε την Τετάρτη 26/4 για την επόμενη τετραετία αποτελούν ένα μίγμα από τερατώδη ψεύδη και προκλητικές δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο, πασπαλισμένες με μερικά ψίχουλα προς τον λαό, τα οποία προέρχονται από το καρβέλι του πλούτου και του ιδρώτα του, που του έχουν κλέψει τα προηγούμενα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις – ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Η «παραγωγική Ελλάδα» ισοδυναμεί με μια χώρα στην οποία το κεφάλαιο θα αλωνίζει και θα συνεχίζει να αβγατίζει τα κέρδη του, την ώρα που τα πραγματικά εισοδήματα των εργαζομένων θα μειώνονται (όπως συνέβη το 2022, όταν χάθηκε το 7,4% της αγοραστικής δύναμης) ή θα μένουν στάσιμα. Στην καλύτερη περίπτωση δε, θα αυξάνουν κατά μερικές δεκαδικές μονάδες, χωρίς επ’ ουδενί να μπορεί να αντιστραφεί η μαζική φτωχοποίηση των πολλών προηγούμενων ετών.

Η μείωση του δημόσιου χρέους που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός, πληρώνοντας με το αίμα του λαού τους μπαταχτσήδες των αγορών, συνεπάγεται νέα βαριά πρωτογενή πλεονάσματα. Κάτι, άλλωστε, που θα προβλέπει και το αναθεωρημένο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της ΕΕ, που μας προετοιμάζει για ακόμη πιο δύσκολα χρόνια. Χρόνια στα οποία καμία τράπεζα δεν πρόκειται να αφήσουν να καταρρεύσει, αλλά την ίδια στιγμή θα αφήσουν χιλιάδες χωρίς σπίτι, περιουσία και δουλειά.

Οι δε φόροι, μπορεί ο Μητσοτάκης να περηφανεύεται πως τους μειώνει, η πραγματικότητα όμως τον προδίδει: Το 2022 εισπράχθηκαν φόροι 55,2 δισ. ευρώ, κάπου 4,8 δισ. πάνω από τον στόχο του προϋπολογισμού. Μέσω δε του πιο άδικου για τον λαό φόρου, του ΦΠΑ, εισπράχθηκαν 22,4 δισ. εξ’ αυτών, ενώ από τον φόρο εισοδήματος (που πάλι συμμετέχουν δυσανάλογα οι μισθωτοί) προήλθαν 15,68 δισ.

Η «κοινωνική Ελλάδα» είναι από την αρχή ως το τέλος μια τεράστια απάτη. Οι δήθεν δεσμεύσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας αποτελούν κενό γράμμα, όταν συγκριθούν με το έγκλημα που συντελέστηκε στα δημόσια νοσοκομεία την περίοδο της πανδημίας της Covid-19. Με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε αναλογία θανάτων και δεκάδες ζωές να συνεχίζουν να χάνονται ως σήμερα.

Οι αντίστοιχες υποσχέσεις για τη δημόσια παιδεία, την ίδια στιγμή, καταρρέουν απέναντι στην εικόνα εγκατάλειψης που υπάρχει στα σχολειά, τους σοβάδες που πέφτουν και τους ανύπαρκτους ελέγχους, τα χιλιάδες οργανικά κενά σε θέσεις δασκάλων και καθηγητών. Συνοδεύονται δε από τη δέσμευση για ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ και αλλαγή του άρθρου 16 του συντάγματος.

Όσο για τις δημόσιες μεταφορές, είναι να απορεί κανείς που ο πρωθυπουργός έχει το θράσος και μιλά μετά τη μαζική και προαναγγελθείσα δολοφονία τόσων ανθρώπων στην κοιλάδα των Τεμπών.

Η «πράσινη και ψηφιακή Ελλάδα» δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο από το σχέδιο του «πράσινου» και «ψηφιακού» καπιταλισμού. Το νέο Ελντοράντο κερδών για το κεφάλαιο, δηλαδή, που έχουν θέσει ως στόχο η ΕΕ και όλες οι άλλες σύμμαχες και ανταγωνίστριες δυνάμεις.

Πρόκειται για ένα σκηνικό που ουδεμία σχέση έχει με την προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη, καθώς θα συνοδευτεί με την άλωση από τις επιχειρήσεις και των τελευταίων «παρθένων» νησίδων – όπως οι απάτητες βουνοκορφές, οι προστατευόμενοι δρυμοί και οι πανέμορφες παραλίες. Συμπυκνώνει, όμως, τη μεταφορά στους λαούς του κόστους που απαιτεί ο μετασχηματισμός της καπιταλιστικής παραγωγής, καθώς και την ένταση της εκμετάλλευσης και της απόσπασης σχετικής και απόλυτης υπεραξίας μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει η ψηφιακή «επανάσταση».

Η «δίκαιη Ελλάδα», επίσης, θα μπορούσε να αποτελεί ένα προεκλογικό αστείο, εάν δεν παρέπεμπε σε μία εικόνα τραγική για την πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων. Σε ένα σύστημα δικαιοσύνης που «χαϊδεύει» και προστατεύει τα δικά τους παιδιά, ενώ είναι αμείλικτο, μεροληπτικό και συχνά τυφλό όταν πρόκειται για τους «κάτω», όπως η 12χρονη στον Κολωνό.

Σε μια αστυνομία η οποία προστατεύει τα πάσης φύσης αφεντικά και τους «νονούς της νύχτας», ακόμη και τους φασίστες, αλλά χτυπά στο ψαχνό τους διαδηλωτές, συλλαμβάνει αγωνιστές, όπως και μετανάστες και πρόσφυγες. Που στέλνει αστυνομία στα πανεπιστήμια και τα ΜΑΤ για να μπάσουν τους απεργοσπάστες στα εργοστάσια.

Σε ένα σύστημα το οποίο όχι απλώς ανέχεται, αλλά πριμοδοτεί την εκμετάλλευση και καταπίεση των γυναικών. Που εχθρεύεται τα μέλη της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ.

Η «ισχυρή Ελλάδα», τέλος, είναι ο τίτλος της χώρας που βυθίζεται ως τα μπούνια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, μετατρεπόμενη σε μια απέραντη στρατιωτική βάση και ορμητήριο δολοφόνων. Μιας χώρας που εξοπλίζεται σαν αστακός, δίνοντας δισεκατομμύρια που δεν έχει για τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τους σιδηρόδρομους, προκειμένου να αγοράσει φονικές μηχανές από τους «συμμάχους».

Μιας χώρας που προσλαμβάνει χιλιάδες αστυνομικούς και στρατιωτικούς, όχι όμως γιατρούς και δασκάλους. Που ανταγωνίζεται με την αστική τάξη της Τουρκίας για το ποια θα έχει μεγαλύτερο μερίδιο από την εκμετάλλευση των (κατά τα άλλα βρόμικων…) υδρογονανθράκων, μετατρέποντας το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο σε θάλασσα πολέμου.

Μιας χώρας που χτίζει τείχη στα σύνορα, για να προστατευτεί από τους μετανάστες-εισβολείς. Που κρύβει επιμελώς ότι με την πολιτική την οποία ακολουθούν οι κυβερνήσεις της, έχει μερίδιο σε όλες τις αιτίες που προκαλούν τα ρεύματα των κολασμένων. Που θέλει τους ξένους μόνο ως εργάτες γης, χωρίς δικαιώματα, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και αμοιβές.

Και τους πέντε «πυλώνες» του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ, υποσχόμαστε ότι θα τους γκρεμίσουμε. 

Με ανυπακοή, αγώνα, ρήξη, ανατροπή! Ψήφο στην αντικαπιταλιστική Αριστερά και τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

 https://antarsya.gr/node/6376

 

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη

Με πλήρη ψηφοδέλτια και 348 υποψήφιους/ες πανελλαδικά συμμετέχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις βουλευτικές εκλογές στις 21 Μάη.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας συμμετέχουν:

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ εργαζόμενος στον επισιτισμό, εκλεγμένο μέλος με τη "Λάντζα" στο  Δ.Σ Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής, φοιτητής Φυσικού Αθήνας, μέλος της Παρεμβολής-ΕΑΑΚ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ηλεκτρολόγος μηχανολόγος, μέλος "Marx 21" Βερολίνο

ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ αρχιτεκτόνισσα, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αττικής (ΣΑΔΑΣ), μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ, στέλεχος του ΕΚΚΕ

ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ ΠΑΝΟΣ διευθυντής εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη»

ΚΟYΚΑΛΑΝΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ηθοποιός, μέλος Ανατρεπτικής Συσπείρωσης Ηθοποιών

ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ μηχανικός γεωπληροφορικής, επιστημονικός συνεργάτης του Fraunhofer  Fraunhofer Institute, κάτοικος Βερολίνου

ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πανεπιστημιακός ιστορικός, στέλεχος της ΕΑΑΚ την εποχή της μάχης των εξεταστικών, κτυπήθηκε από την Χ.Α.

ΜΟΝΑΚΗ ΡΟΖΥ  ηθοποιός, αγωνίστρια στον χώρο των καλλιτεχνών, μέλος του ΣΕΗ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ δικηγόρος πολ. αγωγής στη δίκη της Χ.Α., πρ. μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ υπ. διδάκτορας βιοπληροφορικής, κάτοικος Παρισιού

ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΕΚ

ΣΚΟΥΦΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ γιατρός, επαναπροσληφθείς μετά από πολιτική δίωξη από τον Ευαγγελισμό, μέλος της Κ.Ε. της ΟΚΔΕ-Σπάρτακος

ΣΤΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΡΣΗ υπεύθυνη έκδοσης περιοδικού «Σοσιαλισμός από τα Κάτω»

ΤΣΟΛΑΚ ΜΟΥΣΤΑΦΑ δημοσιογράφος- μεταφραστής- ποιητής, αγωνιστής της μειονότητας στη Ροδόπη

ΧΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ αγωνιστής του κομμουνιστικού κινήματος και του αντιδικτατορικού αγώνα, μέλος Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, μηχανικός

 

ΑΤΤΙΚΗ

Ανατολική Αττική

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ  ηλεκτρολόγος μηχανικός

ΗΛΙΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ (ΦΙΛΙΠΠΟΤΗ) ΚΙΚΗ ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών

ΚΑΡΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, γεωπόνος, μέλος του Π.Σ.Ο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ δρ. μηχανολόγος μηχανικός, αναπληρωτής καθηγητής ΑΕΝ Ασπροπύργου – μέλος ΠΕΕΔΝΕ (Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης)

ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΣΥΛΒΙΑ πολιτικός μηχανικός, μέλος Δ.Σ. του ΕΚΑ, μέλος ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Π.Ε. ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

ΚΟΥΡΛΑ ΜΙΚΑΕΛΛΑ  βιολόγος, μέλος Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζόμενων στην έρευνα και την τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΣΕΡΕΤΕ)

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μεταλλειολόγος μηχανικός, μέλος ΠΕ ΝΑΡ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΜΑΥΡΟΥΔΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Πολιτικής Οικονομίας

ΠΑΪΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ νέος εργαζόμενος στο χώρο του πολιτισμού

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ γεν. γραμματέας Σωματείου Εργαζόμενων στην «Κτιριακές Υποδομές» Α.Ε.

ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ  εργάτρια φαρμακοβιομηχανίας

ΠΕΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ εκπαιδευτικός

ΣΚΟΥΦΟΓΛΟΥ ΜΑΝΟΣ αρχιτέκτονας, μέλος πανελλαδικής αντιπροσωπείας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ νέα εργαζόμενη, ψυχολόγος

Α Πειραιά

ΑΛΦΙΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΙΑ  θεατρολόγος

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΙΑ ηθοποιός, φυσικός εργαζόμενη στην ιδ. εκπαίδευση

ΔΙΑΒΟΛΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Ανταρσία στο Λιμάνι, μέλος Δ.Σ. ΟΙΕΛΕ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ φοιτήτρια Βιολογικού

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΕΚ

ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΜΑΝΘΟΣ  εργαζόμενος συνδικαλιστής στον ιδιωτικό τομέα, πρ. μέλος Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στο Public

Β Πειραιά

ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ-ΜΑΡΙΝΑ  πληροφορικός, εργαζόμενη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, μέλος της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμβασιούχος Δήμου Κερατσινίου

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ  εκπαιδευτικός

ΘΩΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ δημοτική σύμβουλος Ανταρσία στην Κοκκινιά

ΚΑΡΤΕΡΗΣ ΜΑΝΟΣ  μουσικός, ιδιωτικός εκπαιδευτικός

ΚΑΤΡΑΔΗ ΕΛΕΝΗ εργαζόμενη στις τηλεπικοινωνίες, μέλος Radical IT στο ΣΕΤΗΠ

ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ νευρολόγος

ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  μέλος Δ.Σ. εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, πρ. μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΑ

ΝΟΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ οικονομολόγος, πρ. μέλος Δ.Σ. Ε.Λ.Ε.Π.Α.

ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ πολιτικός μηχανικός

Δυτική Αττική

ΓΚΙΟΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ αγρότης, οινοπαραγωγός

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΙΑ πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΖΟΥΠΑ ΣΤΕΛΛΑ διορθώτρια εκδόσεων, μέλος Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου, Χάρτου, Ψηφιακών Μέσων Αττικής

ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος, συντονιστικό ΚΕΕΡΦΑ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ οικονομολόγος, πρώην μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας

ΤΡΙΧΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ  πολιτικός μηχανικός, μέλος Σ.Μ.Τ.

Β1 Βόρειου Τομέα

ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΕΚΤΟΡΑΣ ερευνητής

ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συνταξιούχος γεωπόνος, πρώην Ευρωβουλευτής  μέλος Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ μηχανολόγος μηχανικός στη βιομηχανία

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ  μηχανικός, εργαζόμενη σε Τεχνικό Γραφείο, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, μέλος του Project Αναιρέσεις

ΘΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Ερευνήτρια-Βιολόγος, πρ. πρόεδρος ΣΕΡΕΤΕ

ΙΩΑΚΕΙΜΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ  οικονομικός αναλυτής, μελετητής της αγοράς εργασίας, μηχανικός ΕΜΠ, μέλος συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Θέσεις» από το 1983

ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ συνθέτης μαέστρος

ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΥ ΝΑΣΙΑ ιδ. εκπαιδευτικός

ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ πολιτική μηχανικός, μέλος των Proud Seniors

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ  Περιφερειακός σύμβουλος "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική", πρ. πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΜΑΡΤΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ σπουδάστρια Δραματικής Σχολής, αγωνίστρια στις καταλήψεις των καλλιτεχνών

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος, ΚΕΕΡΦΑ Νέας Ιωνίας

ΜΠΟΥΓΟΥ ΜΑΡΙΑ  μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, μέλος της συλλογικότητας ATTACK ενάντια σε επισφάλεια και ανεργία

ΠΙΤΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ δημοσιογράφος Εργατική Αλληλεγγύη

ΡΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ χημικός, μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ πολιτικός μηχανικός, πρ. δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  πρ. δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου,  συγγραφέας του βιβλίου «Η πάλη για την τρανς απελευθέρωση»

ΧΑΪΝΤΑΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  ψυχίατρος, νοσοκομείο Δαφνί, Συντονιστικό Νοσοκομείων

ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ μηχανικός, Ταμίας ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων της ΜΟΔ ΑΕ - με δραστηριοποίηση στο γονεικό κίνημα

Β2 Δυτικού Τομέα

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ  αρχιτεκτόνισσα μηχανικός, μέλος ΣΑΔΑΣ, μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δημοτική σύμβουλος Δήμου Περιστερίου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ υπεύθυνος Συντονισμού Εργατικής Αντίστασης

ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΘΕΝΙΑ γιατρός, Αττικό Νοσοκομείο, Συντονιστικό Νοσοκομείων

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ πολιτικός μηχανικός

ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ηλεκτρολόγος μηχανικός εργαζόμενος στη ΜΟΔ, μέλος Π.Ε. ΝΑΡ και ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΖΟΥΡΜΠΑΚΗ ΜΑΧΗ γιατρός βιοπαθολόγος

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος

ΜΑΜΟΥΝΑΣ-ΠΙΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ηλεκτροτεχνίτης, μέλος  του συνδικάτου ηλεκτρολόγων Αθήνας

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ διδάκτορας ιστορικός, εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ καθηγήτρια ξένων γλωσσών

ΜΠΙΝΙΩΡΗ ΑΣΠΑ  ψυχολόγος-θεραπεύτρια, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΜΠΟΥΡΙΤΗ ΛΙΛΙΑΝ ψυχολόγος, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  ιδιωτική υπάλληλος, δημοτική σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ μέλος Αγωνιστικής Προοπτικής Συνταξιούχων ΕΤΕ, εκλεγμένη πρόεδρος ΟΣΤΟΕ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ψυκτικός, πρ. αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου

Β3 Νότιου Τομέα

AΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος ΠΕΣΕΚ & κινημάτων αλληλεγγύης, πρ. μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ, ΔΣ ΟΛΜΕ, πρ. πρόεδρος Ε' ΕΛΜΕ Αθήνας

ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  γιατρός, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γεννηματά, Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  αγρονόμος & τοπογράφος μηχανικός Ε.Μ.Π., πολεοδόμος, διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών, μέλος της Αριστερής Συσπείρωσης Τοπογράφων του ΠΣΔΑΤΜ και της Πολιτικής – Πολιτιστικής Λέσχης Αμπάριζα, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΓΚΕΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ  ιδ. υπάλληλος, δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας με την κίνηση "Μία πόλη στο δρόμο"

ΔΕΣΗ-ΛΟΥΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΗ αρχιτεκτόνισσα εργαζόμενη σε εργοτάξιο, γραμματέας Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΕΛΑΦΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ δημοσιογράφος, συντακτική επιτροπή εφημερίδας Πριν

ΖΕΡΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ιδ. υπάλληλος, μέλος Εργατικής Λέσχης Ν. Σμύρνης

ΝΤΡΕΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ  μαθηματικός, μέλος ΣΕΦΚ-κλαδικού σωματείου στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΚΑΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ  ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΠΑΠ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝΑΣ  ειδικευόμενος γιατρός, δημοτικός σύμβουλος με το "Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου"

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ εργαζόμενος στη Wolt

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ βιομηχανικός εργάτης, πρώην μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Λογιστών Πειραιά, μέλος Κοινότητας Αντιφασιστών/στριών

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ οδοντίατρος μέλος της Λέσχης εργαζόμενων και νεολαίας Ελληνικού-Αργυρούπολης και της κίνησης πόλης «Εκτός Πλάνου Ελληνικού-Αργυρούπολης»

ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΤΑΣΟΣ τεχνολόγος ακτινολόγος, μέλος ΔΣ Σωματείου Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας

ΜΠΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  συνταξ. τραπεζοϋπάλληλος, εκλεγμένη σύνεδρος ΟΣΤΟΕ, δημ. σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα, μέλος συντονιστικού ΚΕΔΔΑ

ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ  συγγραφέας, μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΟΣ δημοσιογράφος Εργατική Αλληλεγγύη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΦΑΝΗ εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος ΣΙΕΛ-ΟΙΕΛΕ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ  μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πρωτοβουλία στη Φυλακή οι δολοφόνοι της Zackie - Oh

ΨΑΛΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΖΑ γιατρός, Κίνηση Απεργιακή 8 Μάρτη

ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ άνεργη, ΚΕΕΡΦΑ Νοτίων

ΤΣΙΛΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  πρόεδρος Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ εργαζόμενος στη βιομηχανία

Α Αθήνας

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ συνταξιούχος,  πρ. συνδικαλιστής  εργαζόμενων δήμων ( Ε.Ε. ΠΟΕ-ΟΤΑ και Ε.Ε ΑΔΕΔΥ ) & πρ. περιφερειακός σύμβουλος Αττικής 

ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΗ  μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Συντονισμός Εργατικής Αντίστασης

ΖΙΟΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ηθοποιός, ποιητής, πρ. μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

ΖΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ δικηγόρος Πολιτική Αγωγή της οικογένειας Λουκμάν και πολλών θυμάτων ρατσιστικής βίας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ  δημοτικός σύμβουλος Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας

ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ ΦΟΙΒΟΣ μέλος Κ.Σ. νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, απόφοιτος ΣΕΜΦΕ, εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΖΑΝΝΕΤΑ γιατρός, μέλος Γ.Σ ΠΟΕΔΗΝ

ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ  ηθοποιός, μέλος ΔΣ Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

ΜΕΓΑΛΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ψυχίατρος, πρωτοστάτης στην  Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση και την Αποασυλοποίηση των Ψυχικά πασχόντων με πλούσια επιστημονική αρθρογραφία, μέλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα

ΜΕΝΟΥ ΚΙΚΗ εργαζόμενη στο Προσφυγικό, μέλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα

ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ επιμελητής εκδόσεων

ΠΑΛΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  σχεδιάστρια ηλεκτρονικών εφαρμογών, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ ΜΑΤΙΝΑ δημοσιογράφος, μέλος Λαϊκής συνέλευσης Κολωνού - Σεπολίων, Πρωτοβουλίας αγώνα για Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος

ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, μέλος Συντακτικής Επιτροπής Τετραδίων Μαρξισμού

ΤΣΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ προγραμματιστής, μέλος ΣΜΤ

ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ψυχολόγος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΥΖΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ελεύθερος επαγγελματίας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ αντιπρόεδρος Δ.Σ. σωματείου εργαζόμενων Νοσοκομείου Αγ. Σάββας

ΒΡΑΧΑ ΜΑΡΙΑ  βοηθός λογιστή

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  κινηματογραφιστής-εικονολήπτης

ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ οικοδόμος, πρ. μέλος Δ.Σ  Ε.Κ. Αγρινίου και Δ.Σ. Ένωσης Οικοδόμων ν. Αιτωλοακαρνανίας

ΜΠΑΘΑ ΛΕΜΟΝΙΑ  νοσηλεύτρια

ΤΣΩΛΗ ΕΛΕΝΗ – ΑΝΝΑ  ιδιωτική υπάλληλος

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΒΕΡΔΕ ΕΛΕΝΗ  δημοσιογράφος «Εργατική Αλληλεγγύη»

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ επίκουρος καθηγητής βιοπληροφορικής πανεπιστημίου Παρισιού

ΝΕΖΟΥ ΛΙΝΑ συνδικαλίστρια εργαζόμενη στον κλάδο γάλα-τρόφιμα-ποτά

ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ μαρμαροτεχνίτης, μέλος κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

ΑΡΚΑΔΙΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ εργαζόμενη στον τουρισμό, μέλος της «Λάντζα»

ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  οφθαλμίατρος

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  οικονομολόγος-λογιστής

ΑΡΤΑΣ

ΒΡΑΤΣΙΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  μισθωτός γεωτεχνικός, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη «συνέλευση αντιπροσώπων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος», μέλος της περιφερειακής κίνησης Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η)

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΡΕΤΗ χημικός, μεταπτυχιακή φοιτήτρια, εμποροϋπάλληλος.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ξενοδοχοϋπάλληλος, απόφοιτος γλωσσολογίας νοτιοανατολικής Μεσογείου, μέλος του «Σωματείου εργαζομένων στον επισιτισμό Άρτας» και του κινήματος «ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων»

ΑΧΑΪΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  μέλος «Συντονισμού Εργατικής Αντίστασης Πάτρας»

ΗΛΙΑΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  άνεργη

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  φιλόλογος, πρόεδρος ΣΕΦΚ-Κλαδικού Σωματείου στην Ιδ. Εκπαίδευση

ΚΑΝΙΣΤΡΑ ΙΩΑΝΝΑ  μηχανολόγος μηχανικός, μέλος Σ.Μ.Τ. , μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΚΑΡΑΜΠΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ αρχιτεκτόνισσα μηχανικός

ΚΟΣΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ βιολόγος, υπ. διδάκτωρ Παν. Πατρών, περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Δυτική Ελλάδα

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΙΑΣΩΝ  φυσικός, ιδ. Εκπαιδευτικός, πρόεδρος ΣΙΕΛ Αχαΐας

ΜΠΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  συμβασιούχος υγειονομικός νοσοκομείου Ρίο

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  τεχνολόγος γεωπόνος

ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΝΙΚΟΣ  εργαζόμενος καθηγητής στα φροντιστήρια - υπ. διδάκτορας Κοινωνικής Πολιτικής

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  βιολόγος-ερευνητής, διδάκτωρ Παν. Πατρών

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  οικοδόμος, μέλος σωματείου οικοδόμων επ. Θήβας

ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ μέλος Δ.Σ. συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού

ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΗ άνεργη

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ χημικός μηχανικός

ΔΡΑΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΒΙΤΣ ΣΕΒΑΣΤΗ  συνταξιούχος

ΚΟΥΪΡΟΥΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  οικονομολόγος

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ  εργαζόμενη σε τηλεφωνικό κέντρο

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΚΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ νοσηλεύτρια

ΚΟΜΗΝΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αρχιτέκτονας μηχανικός, Αστυπάλαια

ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ  λογιστής, πρ. μέλος Δ.Σ. Ε.Λ.Ε.Π.Α. & ΔΣ Π.Ο.Λ.

ΕΒΡΟΥ

ΗΛΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗ  νέα γιατρός

ΚΑΡΠΟΥΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ εργαζόμενος σε επισιτισμό τουρισμό

ΜΠΟΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  εργάτης πρ. μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Έβρου

ΠΟΛΙΤΗ ΦΥΛΛΙΑ δημοσιογράφος «Financial Crimes»

ΕΥΒΟΙΑΣ 

ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ κοινωνιολόγος

ΚΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΚΟΥΡΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ υποψήφια διδάκτορας

ΜΠΕΝΖΕΛΟΥΝ ΑΡΑΜΠΙ ΣΟΦΙΑ  ιδιωτική υπάλληλος

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  αυτοαπασχολούμενος, μέλος τοπικών κινημάτων

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ προγραμματιστής, μέλος  του ΣΕΤΗΠ (Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών-Πληροφορικής Αττικής) και Radical IT

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  λογιστής φοροτέχνης

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΛΑΧΑΝΙΩΤΗ ΤΟΝΙΑ φαρμακοϋπάλληλος, πρ. περιφερειακός σύμβουλος Ανταρσία στα Ιόνια

ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ πρ. μέλος Δ.Σ. Ε.Κ. Ζακύνθου

ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ εργαζόμενος στον κλάδο της έρευνας, πρ. μέλος Δ.Σ. ΣΕΡΕΤΕ (Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Έρευνα)

ΗΛΕΙΑΣ

ΚΑΛΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΗΣ γραφίστας

ΛΙΑΝΟΣ ΘΕΜΗΣ μηχανικός Η/Υ, μέλος RADICAL IT

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ερευνήτρια, μέλος LABOUR και ΣΕΡΕΤΕ (Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Έρευνα)

ΜΠΑΧΟΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  διορθώτρια εκδόσεων

ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ελ. επαγγελματίας, αγωνιστής αντιφασιστικού κινήματος

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΗΛΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ μηχανικός

ΜΑΤΙΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ βιομηχανικός εργάτης

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ φοιτήτρια, εργαζόμενη σε τηλεφωνικό κέντρο

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ  ιδ. υπάλληλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ  μηχανικός μέλος ΣΜΤ

ΒΑΛΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  οδοντίατρος

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  βιομηχανικός εργάτης

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΝΙΚΗ άνεργη φυσικός

ΚΑΥΚΑΛΑΣ ΣΗΦΗΣ συνταξιούχος τοπογράφος  μηχανικός

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ φυσικός μέλος Συλλόγου Ερευνητών-τριών και εργαζομένων στην Έρευνα στο Ηράκλειο

ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ αγρότης, αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα και του αγροτικού κινήματος

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ εργάτης

ΣΟΦΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ μηχανικός, μέλος Δ.Σ. σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Ηρακλείου

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΜΑΡΙΑ φοιτήτρια αρχιτεκτονικής Πολυτεχνείου Κρήτης

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΚΟΥΡΤΗ ΙΟΥΛΙΑ  συντ. εκπαιδευτικός, πρώην μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας

ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ οικοδόμος, πρ. μέλος Δ.Σ. Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας, μέλος Πρωτοβουλίας ενάντια στις Εξορύξεις στη Θεσπρωτία

ΣΟΥΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ φυσικός, υπ. διδάκτορας, μέλος Πρωτοβουλίας ενάντια στις εξορύξεις στη Θεσπρωτία

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ νοσηλεύτρια ΨΝΘ, μέλος της Κίνησης για μια Απεργιακή 8 Μάρτη

ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ  πρ. περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, πρόεδρος ένωσης συνταξιούχων εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης

ΔΩΔΟΥ ΛΗΔΑ  περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, ερευνήτρια

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ  συνταξιούχος, πρώην πρόεδρος Σωματείου Ιματισμού Θεσσαλονίκης, εργαζόμενη στην κλωστοϋφαντουργία

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑ προγραμματίστρια

ΚΑΛΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ φοιτητής, μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  Υπολογιστών Α.Π.Θ.

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ πρ. πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΕΚ ΑΜΕΑ

ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Β. Ελλάδας

ΚΟΜΝΙΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ  συγκοινωνιολόγος, πρώην μέλος Δ.Σ. ΣΜΤ Μακεδονίας

ΚΡΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ερευνήτρια, αρχαιολόγος

ΚΡΙΤΣΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, συνταξιούχος οικοδόμος, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Συνταξιούχων "Η Συσπείρωση"

ΛΑΘΗΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρ. δημ. σύμβουλος Συκεών-Νεάπολης

ΜΠΑΛΤΟΥΚΑ ΒΑΓΙΑ  ψυχολόγος

ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  ελ. επαγγελματίας, πρ. δημοτικός σύμβουλος δήμου Θεσσαλονίκης

ΞΟΠΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  γραμματέας Σωματείου Υπαλλήλων βιβλίου χάρτου Θεσσαλονίκης

ΠΑΛΟΥΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ιστορικός, συγγραφέας

ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΠΟΜΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ εργαζόμενος στην ΕΡΤ3

ΣΙΑΦΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  οπερατέρ, τεχνικός κινηματογράφου

ΤΣΙΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  συγγραφέας, σκηνοθέτης

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ μέλος Δ.Σ. Συλλ. Εργ. Δημ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης, «Βοήθεια στο Σπίτι»

Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ άνεργη

ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συνταξιούχος ηλεκτρολόγος, δημοτικός σύμβουλος δήμου Θέρμης, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Συνταξιούχων Θεσσαλονίκης  «Η Συσπείρωση»

ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΖΑΓΑΝΙΔΗΣ  ΜΕΝΙΟΣ άνεργος

ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΒΑΪΟΣ  μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας

ΛΑΘΗΡΑ ΖΩΗ  χειρούργος οδοντίατρος, μέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

ΜΠΟΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ  ιδιωτική υπάλληλος

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ελεύθερος επαγγελματίας

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πρώην εργαζόμενος στη ΔΩΔΩΝΗ, συγγραφέας, μέλος Σωματείου Α.Μ.Ε.Α. Ιωαννίνων

ΒΛΑΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  μηχανολόγος μηχανικός

ΓΚΙΚΑ ΛΟΥΪΖΑ  γιατρός, μέλος Δ.Σ. Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου- Λευκάδας

ΓΚΟΥΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ τελειόφοιτη Οικονομικού Τμήματος Παν/μίου Ιωαννίνων

ΖΗΚΟΣ ΝΙΚΟΣ συνταξιούχος Παν/μίου Ιωαννίνων, πρώην περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση Ηπείρου

ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ γραμματέας Σωματείου Μετάλλου ν. Ιωαννίνων, αντιπρόσωπος στο Ε.Κ.Ι.

ΣΙΝΔΡΕΒΕΛΛΗ ΒΟΥΛΑ πρώην πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων- Ιδ. Υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων, πρώην μέλος Δ.Σ. Ε.Κ.Ι.

ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΙΤΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, υπεύθυνος εκδόσεων Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου

ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ νέα εργαζόμενη μισθωτή αρχιτεκτόνισσα

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ   πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΒΟΥΡΚΟΤΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ   άνεργη εργάτρια

ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ιδιωτικός υπάλληλος

ΝΤΟΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ καλλιτέχνης

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΡΑΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ πολιτικός μηχανικός

ΛΙΑΜΠΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ συνδικαλίστρια εργαζόμενη στην εστίαση

ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΣ ΧΑΡΗΣ, αρχαιολόγος

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συνταξιούχος

ΤΣΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ οικοδόμος

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ  οικονομολόγος στην Κεφαλλονιά, αγωνίστρια του αντιδικτατορικού κινήματος

ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΣ εργάτης στην Ιθάκη

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ελεύθερος επαγγελματίας στην Κεφαλλονιά

ΚΙΛΚΙΣ 

ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ  μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας

ΔΑΝΑΚΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ εργαζόμενος στον επισιτισμό

ΜΑΡΟΥΛΑΣΩΒ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ιδιωτικός εκπαιδευτικός

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ γραφίστρια

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  πολιτικός μηχανικός

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  μηχανικός, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΤΣΙΡΜΠΑ ΜΑΡΙΑ ιδιωτική υπάλληλος

ΦΙΛΗ ΜΥΡΤΩ  άνεργη

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΒΑΣΙΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  μισθωτός μηχανικός

ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ μαθηματικός, μέλος Δ.Σ. ΣΕΦΚ

ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ  μουσικός παραγωγός

ΚΑΜΠΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  αρχιτέκτονας

ΠΛΑΚΙΩΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ μηχανικός μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ συνταξιούχος

ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΝΙΚΗΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΛΑΡΙΣΗΣ

ΓΚΟΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  συνταξιούχος

ΔΑΡΓΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ δημοσιογράφος, μέλος Μεικτού Συμβουλίου ΕΣΗΕΑ

ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ αρχιτεκτόνισσα, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΜΠΟΛΟΒΙΝΑ ΜΑΡΙΑ  κοινωνική λειτουργός, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Νοσοκομείου Δρομοκαΐτειου

ΣΙΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  πολιτικός μηχανικός, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ,

ΤΑΛΑΧΟΥΠΗΣ ΝΙΚΟΣ οικοδόμος μέλος Δ.Σ. Σωματείου Οικοδόμων

ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ αρχιτεκτόνισσα μηχανικός, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΧΑΡΧΑΡΙΔΗ ΒΙΚΗ αρχιτεκτόνισσα μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΕΡΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  εργάτης κατασκευαστικής εταιρείας

ΤΖΙΚΑ ΕΛΕΝΗ  φυσικός

ΛΕΣΒΟΥ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ  εργαζόμενη σε πρόγραμμα ΟΑΕΔ

ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΕΛΠΙΔΑ  δημοσιογράφος

ΜΑΝΑΒΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου του συνδυασμού “Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά”, δημοσιογράφος–ελαιοπαραγωγός, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΣΥ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΒΡΕΤΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ περιβαλλοντολόγος, ελ. επαγγελματίας, πρ. μέλος ΕΑΑΚ, ενεργή στις συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και υπεράσπισης εργατικών δικαιωμάτων

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ εικαστικός καθηγητής ΠΑ.Δ.Α.

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΜΑΡΙΑ αυτοαπασχολούμενη, μέλος συλλογικοτήτων: -Για την Υπεράσπιση του Κάστρου και -Ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΓΕΡΟΓΙΑΚΟΜΟΥ ΡΟΥΛΑ συνταξιούχος

ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) συνταξιούχος καθηγήτρια περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία

ΡΕΚΟΥΝΑΣ ΘΑΝΟΣ  φοιτητής, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. ΠΤΔΕ Βόλου

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ αρχιτέκτονας

ΤΣΟΥΝΗΣ ΤΑΣΟΣ μεταπτυχιακός φοιτητής

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ φιλόλογος, ιδιωτική υπάλληλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ  νοσηλεύτρια στον ιδιωτικό τομέα

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΧΑΡΑ συνταξιούχος καπνεργάτρια, αγωνίστρια στο τοπικό & εργατικό κίνημα για τη δημιουργία επιχειρηματικών σωματείων στα εργοστάσια

ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  γεωπόνος, πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με την Ανταρσία στο Μωριά

ΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος

ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ συγγραφέας

ΝΙΚΟΥ ΔΟΝΑΤΟΣ κηποτέχνης, μέλος Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας

ΦΕΣΣΑ ΣΥΛΒΙΑ γιατρός

ΞΑΝΘΗΣ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ άνεργος

ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΘΟΣ  πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΠΕΛΛΗΣ

ΒΑΛΚΑΝΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ  αγρότισσα

ΚΑΤΛΑΜΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συνταξιούχος οικοδόμος, κίνημα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού (Αραβησσός)

ΛΟΥΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ φαρμακοποιός, αντιπρόσωπος του συνεταιρισμού φαρμακοποιών Ημαθίας-Πέλλας στον ΠΑΝΣΥΦΑ.

ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΘΕΟΚΛΕΙΑ ιδ. υπάλληλος

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προγραμματιστής

ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΓΚΟΥΓΙΑΝΟΥ- ΖΙΑΚΑ ΠΕΛΑΓΙΑ κοινωνική λειτουργός, μέλος του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε), αγωνίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα

ΜΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣ μηχανικός Επιστήμης των Υλικών, μισθωτός σε μελετητική – τεχνική εταιρεία, μέλος της Αριστερής Πρωτοβουλίας Τεχνικών και του πανελλαδικού Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών .

ΝΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ  γεωπόνος–ιδιωτικός υπάλληλος μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου, πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Γεωτεχνικών Β/Δ

Ελλάδας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Ηπείρου-Νήσων του ΓΕΩΤΕΕ.

ΣΙΑΦΑΚΑ ΑΘΗΝΑ αρχιτεκτόνισσα, συμβασιούχος εργαζόμενη, εκλεγμένη στη συνέλευση της αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ ( Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων).

ΡΕΘΥΜΝΟΥ  

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ εργαζόμενος στον επισιτισμό, Δίκτυο "Καμαριέρα"

ΣΑΒΒΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ πολιτικός μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος - Γεωφυσικός

ΜΑΡΓΕΛΗ ΜΥΡΤΩ ερευνήτρια μέλος ΣΕΡΕΤΕ (Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Έρευνα)

ΤΖΙΑΡΑΣ ΘΡΑΣΟΣ εργαζόμενος στη φαρμακοβιομηχανία

ΣΑΜΟΥ

ΚΛΟΥΚΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ελαιοτριβέας – ελαιοπαραγωγός

ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ αγρότης, εποχικός πυροσβέστης

ΩΡΟΛΟΓΑ ΜΑΡΙΑ  άνεργη

ΣΕΡΡΩΝ 

ΚΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  αγρότης

ΜΗΝΑΚΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ συνδικαλίστρια γιατρός

ΣΤΑΝΤΙΤΣΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ελ. επαγγελματίας

ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΝΤΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ αρχιτέκτονας, μέλος της Αριστερής Κίνησης Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων

ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ γραφίστρια, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

ΠΡΕΚΑΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  οφθαλμίατρος, μέλος της Αριστερής Παρέμβασης Θεσσαλίας, πρ. μέλος Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.Π. και Γ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., μέλος της Αριστερής Παρέμβασης Θεσσαλίας,

ΤΑΧΟΥ ΕΥΗ  εκπαιδευτικός ιδιωτικής εκπαίδευσης, ιδρυτικό μέλος της Ε.Α.Α.Κ. στη Θεσσαλονίκη, μέλος Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  αυτοκινητιστής - μέλος Δ.Σ Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αταλάντης

ΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ελεύθερος επαγγελματίας

ΖΟΥΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  πολιτικός μηχανικός, πρ. περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με την Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά

ΜΕΛΕΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ οδοντοτεχνίτρια

ΜΕΛΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γεωπόνων Φθιώτιδας

ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΟΛΙΒΙΑ ερευνήτρια, μέλος ΣΕΡΕΤΕ

ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ  νοσηλεύτρια, πρ. πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Έδεσσας, μέλος του ΕΚΚΕ

ΤΖΩΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ηλεκτρολόγος μηχανικός

ΦΩΚΙΔΟΣ

ΜΕΞΗΣ ΛΟΥΚΑΣ  γεωπόνος

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κτηνοτρόφος, μέλος του κινήματος ενάντια στις εξορύξεις χρυσού

ΣΟΥΝΔΟΥΛΟΥΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ λογίστρια

ΤΑΤΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ εργάτης σε βιομηχανικές μονώσεις

ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΜΕΡΩΠΗ  δικηγόρος, περιφερειακή σύμβουλος Κρήτης με την Ανυπόταχτη Κρήτη

ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  συνδικαλίστρια, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

ΚΡΙΑΡΑ ΒΑΣΩ πολιτικός μηχανικός, μέλος ΣΜΤ

ΜΑΜΑΤΣΗ ΑΝΝΑ συνδικαλίστρια, σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

ΠΡΕΚΑΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ γεωπόνος

ΦΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ τεχνικός, συντονιστικό ΚΕΕΡΦΑ

ΧΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΖΑΝΝΗΣ  μισθωτός μηχανολόγος-μηχανικός

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 22:55

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.