Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 19:29

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Περιπολικό της ΕΛΑΣ παρενοχλεί το πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Περιπολικό της ΕΛΑΣ παρενοχλεί το πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη

ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς –Όλοι στις 2.00μμ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Μόλις πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε ότι υπήρξε παρέμβαση περιπολικού της αστυνομίας στο πούλμαν που έρχεται από την Θεσσαλονίκη για την σημερινή κινητοποίηση των συλλογικοτήτων ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε το πούλμαν, πήρε τα στοιχεία του λεωφορείου και του οδηγού(!) και ακολουθεί το πούλμαν λέγοντας ότι οι ίδιοι θα «κατευθύνουν το πούλμαν»!

Δεν νομίζουμε ότι η πρεμούρα της ΕΛΑΣ είναι για να μην χάσει το πούλμαν με τους διαδηλωτές τον δρόμο για την…Αθήνα! Μάλλον δείχνουν την ανησυχία της κυβέρνησης για την έκταση και την επιτυχία που μπορεί να έχει η συνέχιση και κλιμάκωση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, που θα θέσει σε κίνδυνο μία από τις πιο βασικές μνημονιακές της δεσμεύσεις.

Η σημερινή κινητοποίηση στις 2.00 στο υπουργείο Δικαιοσύνης και η η σύσκεψη των μαζικών φορέων το απόγευμα είναι μόνο η αρχή του νέου γύρου. Ο αγώνας θα συνεχιστεί.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:18

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.