Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 21:04

Όταν οι Αντάρσυοι .. κάνουν σινεμά

Όταν οι Αντάρσυοι .. κάνουν σινεμά

Τα μέλη της Άτυπης Κινηματογραφικής Συμμορίας tiiinewzfilms ποτέ δεν έκρυψαν πως είναι μέλη / φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ενώ η ομάδα μετράει περίπου 12 χρόνια ζωής, ιδιαίτερα αισθητή έκανε την παρουσία της με την πρωτοβουλιακή παραγωγή 3 διαδικτυακών προεκλογικών σποτ για την Ανταρσυα, με αποκορύφωμα τις τελευταίες εκλογές. Το  ΣΠΟΤ με τον οίκο ανοχής πέρα από το ότι έφτασε τις 190.000 views στο youtube – αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος για τα δεδομένα του χώρου -, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και άνοιξε μεγάλη συζήτηση περί του σεξιστικού ή μη περιεχομένου του. Δεν έλειψαν μάλιστα οι φωνές που ζητούσαν να κατέβει το video, παρόλο που δεν ήταν επίσημο σποτ της εκλογικής συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο της φασαρίας αυτής, η συμμορία δεχόταν ουκ ολίγες διαδικτυακές απειλές από χρυσαυγίτικα τρολς, σαφώς ενοχλημένα από τη διεισδυτικότητα και το ουσιαστικό περιεχόμενο του σποτ.

Δεν ξέρουμε τι ετοιμάζει η ομάδα για τις εκλογές που έρχονται, ωστόσο πρόσφατα ξαναχτύπησε με νέα ταινία μικρού μήκους. Το φιλμ ονομάζεται «Αύριο έντεκα» και πιστό στη λογική των δημιουργών του, το budget του κινήθηκε σε μηδενικά επίπεδα.

Δείτε το film εδώ:

ΑΥΡΙΟ ΕΝΤΕΚΑ

 

Σύμφωνα με την ομάδα, η ταινία αφιερώνεται σε όσες/ους πάλεψαν μέχρι την τελική πτώση.

 

Credits

Εμφανίζονται: Μάρθα Κοντοστάθη, Κώστας Αλεβίζος

Μουσική: Renegade Instruments

Μοντάζ: Άρης Καπλανίδης

Σενάριο: Θάνος Καρβούνης

Σκηνοθεσία: Axel Καπόγιαννης, Δήμος Καπόγιαννης, Θάνος Καρβούνης

Παραγωγή: Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms, 2018

 

http://www.tnfilms.gr/

ΠΑΝΤΙΕΡΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:12

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.