Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 10:04

Ψήφισμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας για την επίθεση στις 25 Μαρτίου

Ψήφισμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας για την επίθεση στις 25 Μαρτίου

Οι νεοναζί ξαναχτύπησαν χτες 25/03/2018 στο Γαλάτσι αλλά και στην Καλλιθέα. Στο τέλος της παρέλασης, στην οδό Δαβάκη και Θησέως, φασιστοειδή επέλεξαν να επιτεθούν σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ τραυματίζοντας τέσσερις. Τα φασιστοειδή ήταν 8-10 ο ένας φορούσε ρούχα παραλλαγής των ειδικών δυνάμεων, οι περισσότεροι κοντοκουρεμένοι με μαύρα ρούχα και φόραγαν γάντια. Έσπασαν το τραπεζάκι της ΚΕΕΡΦΑ με υλικό που μοίραζαν.

Η Αστυνομία ήταν παρόν στο συμβάν (έχουμε ιδία αντίληψη μια και παρόν ήταν και μέλος του συλλόγου μας). Παρά το ότι τα φασιστοειδή ήταν παρόντα και υποδείχτηκαν σαν δράστες, στην αστυνομία τους άφησαν να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.

Μετά την κινητοποίηση του Αντιφασιστικού συντονισμού Καλλιθέας που δεν επετράπη στην Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στον εορτασμό της 25ης, αυτοί απάντησαν με την συνηθισμένη τακτική τους, των ταγμάτων εφόδου.

Το εργατικό κίνημα είναι ενεργό κομμάτι του αντιφασιστικού κινήματος μια και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα για τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου απαιτούμε να συλληφθούν οι φασίστες αλλά και να καταγγείλουμε την στάση της αστυνομίας που αδράνησε για την αποτροπή του επεισοδίου. Η συμμετοχή μας σε αντιφασιστικές κινητοποιήσεις που θα προκύψουν από το γεγονός ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

26/03/2018

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 14:33

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.