Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 23:04

ΛΑΝΤΖΑ: Νίκη στον αγώνα για την επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου

ΛΑΝΤΖΑ: Νίκη στον αγώνα για την επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου

 

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μεγάλη κινητοποίηση της ΛΑΝΤΖΑ έξω από το επισιτιστικό κατάστημα “Σαν Άλλοτε ” το οποίο πρόσφατα είχε απολύσει συνάδελφο μας διότι δεν δέχθηκε να εργάζεται χωρίς δώρα και επιδόματα .
Η παρέμβαση είχε οργανωθεί από την ΛΑΝΤΖΑ όμως συμμετείχαν και άλλες συλλογικότητες όπως η attack στην ανεργία και την επισφάλεια, το G400, η λαική συνέλευση Κολωνού, η πρωτοβουλία για την εργατική λέσχη Ζωγράφου εργατικές λέσχες καθώς και η παράταξη Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου .
Η μαζική συμμετοχή στην παρέμβαση ,η οποία μάλιστα κατέληξε μέχρι και σε πορεία στους γύρω δρόμους, ανάγκασαν τον εργοδότη να κάνει δεκτά όλα τα αιτήματα που του εξέθεσαν οι εκπρόσωποι της ΛΑΝΤΖΑ στη συνάντηση που είχαν μαζί του. Η επαναπρόσληψη έγινε δεκτή καθώς επίσης συμφωνήθηκε να καλυφθούν και τα ένσημα που δεν είχαν δηλωθεί αφού καθυστέρησε η νόμιμη πρόσληψη της συναδέλφου .

Ας το καταλάβουν όλοι καλά ότι απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία το ταξικό κίνημα δεν θα μείνει άπραγο θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

 

ΛΑΝΤΖΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 15:40

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.