Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 21:08

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΕΡΦΑ για την ΕΡΤ: Ρατσιστική προπαγάνδα και τις εκκλήσεις καταστολής κατά της αριστεράς

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Εκπομπή από τις 6:

Απο πότε η ΕΡΤ νομιμοποιεί την ρατσιστική προπαγάνδα και τις εκκλήσεις καταστολής κατά της αριστεράς;

Η ΕΡΤ έδωσε μικρόφωνο στον ακροδεξιό Βελόπουλο πριν από λίγο στην εκπομπή "από τις 6". Για άλλη μια φορά προχώρησε σε καλέσματα για "σύλληψη του Κωνσταντίνου" με αφορμή διαδήλωση για τα δικαιώματα προσφύγων στο Σύνταγμα την Πέμπτη 29/10. Ως γνωστό η Αστυνομία δεν απαγόρευσε την συγκέντρωση αλλά ο Βελόπουλος εφαρμόζοντας την δικιά του ακροδεξιά ατζέντα ζητά συλλήψεις.

Η δημόσια τηλεόραση γίνεται βήμα για την ακροδεξιά ατζέντα μίσους κατά των μεταναστών και της τακτικής Γκαίμπελς "λέγε-λέγε κάτι θα μείνει". Το ΕΣΡ ως γνωστόν έχει επιβάλει πρόστιμα για τα ψέματα Βελόπουλου απο την εκπομπή του. Η στοχοποίηση όμως δημοτικού συμβούλου συστηματικά ξεπερνάει τα όρια και η ΕΡΤ δεν μπορεί να προσφέρει βήμα σε τέτοιες μεθοδεύσεις.

Αναμενόμενη από την ακροδεξιά η τακτική συκοφάντησης όσων αντιστέκονται και απεύθυνσης στους μηχανισμούς καταστολής κατά της αριστεράς. Μόνο που είναι μόνο η αρχή. Θυμίζουμε ότι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής βρήκαν έδαφος σε αυτές τις επικλήσεις, ιδιαίτερα στον Αγιο Παντελεήμονα με κατάληξη "αφού η Αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της, θα την κάνουμε εμείς."

Από πότε η ΕΡΤ νομιμοποιεί την ρατσιστική προπαγάνδα και τις εκκλήσεις καταστολής κατ της αριστεράς; Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει δώσει μάχη πρόσφατα όταν ο φύρερ των ναζί της Χρυσής Αυγής είχε μικρόφωνο επί μία .ώρα στην ΕΡΤ με έγκριση της διοίκησης της ΕΡΤ.

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ , Τηλ. 6970415262

ΚΕΕΡΦΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 21:12

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.