Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 17:38

Το κράτος συνεχίζει τη δόλια τακτική του απέναντι στη 12χρονη! Παρασκευή 7/4, 6μμ στο Υπ. Εργασίας.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ 12χρονη

 oikenisx

Ξεκίνησε ένας νέος γολγοθάς για την 12χρονη θύμα βιασμού και εμπορίας από τον Κολωνό.

Μετά την καταγγελία από τη θεία της 12χρονης στις 4/4 για το γεγονός της επίθεσης από άγνωστο άνδρα στο σπίτι που διαμένει και τον τραυματισμό της, το τοπικό αστυνομικό τμήμα που διαμένει, ξεκίνησε ένα νέο γύρο εξαντλητικών καταθέσεων-ανακρίσεων, πέρα από την αρχική της κατάθεση. 

Το αστυνομικό τμήμα κάλεσε στις 5/4 τη 12χρονη και έδωσε κατάθεση-ανάκριση και θέλουν να συνεχίστει και σήμερα (6/4). Το ανήλικο θύμα βρέθηκε αντιμέτωπο με εκφοβιστική ανάκριση επί τετράωρο, διαδικασία που αφορά κατηγορουμένους ενώ το 12χρονο παιδί είναι θύμα το ίδιο. Πως προχωράει η ουσιαστική έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη;

Η αστυνομία οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την ανακριτική αυτή μέθοδο σε βάρος της ανήλικης καταγγέλουσας. 

Αυτή η τακτική συνοδεύτηκε από απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού «προστασίας του πολίτη», Θεοδωρικάκου, ο οποίος στοχοποίησε το ανήλικο θύμα παιδοβιασμού, δηλώνοντας «στοιχεία» σε τηλεοπτικά πάνελ σχετικά με ιατροδικαστική έκθεση που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Δημιουργεί ελγιεινή εντύπωση ότι ο υπεύθυνος υπουργός προσπάθησε να ακυρώσει την κατάθεση του ανήλικου θύματος, πριν καν ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία που οι υπηρεσίες ανέλαβαν να διενεργήσουν. Θεωρητικά, ο αρμόδιος υπουργός όφειλε με πολύ προσοχή και φειδώ να τοποθετείται ώστε να προστατεύει ένα ανήλικο παιδί από κάθε κακόβουλη επίθεση που μπορεί να δεχτεί. Αντ’ αυτού, το στοχοποίησε με τις δηλώσεις του. Η οργή για την τακτική αυτή μεγαλώνει γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν διερευνηθεί όλες οι προηγούμενες καταγγελίες:

  • Ποια υπηρεσία έδωσε εντολή στην ομάδα της ΟΠΚΕ να σταματήσει με προτεταμένα τα όπλα, αυτοκίνητο της ασφάλειας που μετέφερε στις 3/2 τα δυο ανήλικα παιδιά και τη θεία, μετά από πολύωρη κατάθεση της μικρής στην Αθήνα, και γιατί;  
  • Ποιες ενέργειες έγιναν από τις αρχές μετά την καταγγελία στις 3/3 για πέτρες που πετάχτηκαν και έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού που φιλοξενείται το παιδί; Ποιο είιναι το πόρισμα και πού κατέληξε; 
  • Σε ποιους ανήκει το αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία της πινακίδας δόθηκαν επίσημα στις αρχές, γιατί διαπιστώθηκε ότι μέσα από αυτό, άτομο με καλυμμένα χαρακτηριστικά, φωτογράφιζε τα ανήλικα παιδιά; 
  • Ποιες είναι οι επιστημονικές κατευθύνσεις των παιδοψυχολόγων για τον τρόπο με τον οποίο οφείλει η πολιτεία να προστατεύει το ανήλικο θύμα παιδοβιασμού σχετικά με τις ανακρίσεις; Ποιες ενέργειες γίνονται ώστε να προστατεύεται ο ψυχισμός του παιδιού; 
  • Γιατί η αστυνομία συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική πολύωρων-εξαντλητικών ανακρίσεων προς τη μικρή, με αποτέλεσμα τον ψυχικό επανατραυματισμό της;

Απαιτούμε να σταματήσει η στοχοποίηση της 12χρονης απο τις διωκτικές αρχές

και να σταματήσουν οι πολύωρες ανακρίσεις της. 

Κάτω τα χέρια σας απο τα παιδιά- τα υπερασπιζόμαστε μέ κάθε τρόπο

ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ

LSkolonou

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Τα κυκλώματα και οι «υψηλοί» προστάτες τους κλιμακώνουν τις επιθέσεις , απέναντι στην 12χρονη απο τον ΚΟΛΩΝΟ.

 Η παρέμβαση κράτους και παρακράτους χτύπησε για 7η φορά την πόρτα τους. Από τα κρούσματα εκφοβισμού και τρομοκράτησης για να κλείσει το στόμα το 12χρονο κορίτσι, περνούν πλέον σε απόπειρες δολοφονικών επιθέσεων. 

To νέο κρούσμα, αφορά επίθεση αγνωστου άνδρος, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, με κύριο στόχο να μην μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία δια μέσου της υφυπουργύ Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου φρόντισε να κοινοποιήσει δημόσια τον τόπο διαμονής της αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα τρομοκράτησης που επαναλαμβάνονται ενάντια στη 12χρονη.

Μήνες τώρα εξοντώνουν ψυχικά, οικονομικά, ηθικά τη 12χρονη και την οικογένεια της. Η τακτική τρομοκράτησης συμβαδίζει απόλυτα με την εγκατάλειψη της λαϊκής πολυμελούς οικογένειας και την απουσία οποιασδήποτε στήριξης της από θεσμοθετημένους φορείς και όργανα προστασίας ανηλίκων. Το 12χρονο κορίτσι επανατραυματίζεται συνεχώς, η οικογένεια τιμωρείται με την παραμονή της μάνας στη φυλακή παρά την απουσία αποδείξεων για την κατηγορία της μαστροπείας και τις κατηγορηματικές δηλώσεις των παιδιών της οικογένειας. 

Το τελευταίο επεισόδιο με την επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη, γίνεται ακριβώς μετά την επιμονή της 12χρονης να καταθέσει συμπληρωματικά , ενω οι αρχές βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση.

Κράτος και παρακράτος με κάθε μέθοδο ή και μαφιόζικο τρόπο επιχειρούν να εξοντώσουν την οικογένεια και το 12χρονο κορίτσι, επιδιώκοντας να στείλουν μήνυμα πως όποιος καταγγέλλει τους παιδοβιασμούς και τα κυκλώματα trafficking, συμβάλει στην αποκάλυψη των ισχυρών κυκλωμάτων παιδικής εκμετάλλευσης και εμπορίας είναι στο στόχαστρο.

Δεν θα το επιτρέψουμε.Στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών, των συγγενών που ανέλαβαν τη φροντίδα τους και των οικογενειών τους.

Μετά το τελευταίο επεισόδιο, καλούμε την κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να λάβουν μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

Να σταματήσει αμέσως ο βασανισμός και η επαναθυματοποίηση της 12χρονης επιζώσας βιασμού, να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας της οικογένειας. Το κράτος και οι θεσμοί, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η αστυνομία αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ξεδιάντροπα βγάζουν τις καταθέσεις και προσωπικά στοιχεία της 12χρονης φέρουν ακέραια την ευθύνη για όσα συμβαίνουν.

  • Καμία συγκάλυψη του κυκλώματος μαστροπείας και εμπορίας ανθρώπων και των σχέσεών του με κέντρα εξουσίας που δρουν και στη γειτονιά του Κολωνού.
  • Άμεση αποφυλάκιση της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού
  • Καμία άλλη καθυστέρηση για την ολόπλευρη στήριξη του 12χρονου κοριτσιού και όλης της οικογένειας της από τους αρμόδιους κοινωνικούς φορείς δήμου και κράτους.

Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά! Θα τα υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ

 4/4/2023

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 17:48

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.