Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 10:56

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσπρωτίας: ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ!!!!

6 του Δεκέμβρη 2012 ο Αλέξης Γρηγορόπουλος πέφτει νεκρός από το χέρι του μπάτσου Κορκονέα.

6 του Δεκέμβρη 2020 μέρα μάχης ενάντια στην κρατική καταστολή και το κράτος των καπιταλιστών δείχνει το αντιδραστικό του πρόσωπο για μία ακόμη φορά μέσω των δυνάμεων καταστολής.

Μέρα μνήμης και μάχης επέλεξε για μία ακόμη φορά να χτυπήσει το μαχόμενο κομμάτι της κοινωνίας που επέλεξε να δείξει την αντίθεσή του στις απαγορεύσεις και να διαδηλώσει.

Σε όλη τη χώρα οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς αψήφησαν τις απαγορεύσεις και με όλα τα μέτρα προστασίας συγκεντρώθηκαν σε πλατείες -όπως και στην Ηγουμενίτσα- διαμαρτυρήθηκαν με κάθε τρόπο και έσπασαν την απαγόρευση για μία ακόμη φορά. Από τα Χανιά μέχρι τη Θεσσαλονίκη, από τον Βόλο μέχρι την Πάτρα.

Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από τα χέρια αστυνομικού ο Αλέξης Γρηγορόπουλος οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν με βίαιο τρόπο στη διάλυση συγκεντρώσεων και στην προσαγωγή όσων συμμετείχαν σε αυτές. Βία ενάντια στο λαό και προσαγωγές ακόμα και των μάχιμων δικηγόρων Θανάση Καμπαγιάννη και Κώστα Παπαδάκη όταν οι χρυσαυγίτες Παπάς και Λαγός κυκλοφορούν ελεύθεροι(!), συνδικαλιστών γιατρών όπως ο Μιχάλης Ρίζος (εντατικολόγος) όπου οι ασθενείς του τον περιμένουν και το κράτος τον οδηγεί στα κρατητήρια.

Καταγγέλλουμε τις χουντικής έμπνευσης αποφάσεις για απαγόρευση των κινητοποιήσεων, τον αντιδραστικό χαρακτήρα του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, την εντολοδόχο από τους καπιταλιστές κυβέρνηση.

Τον τρόμο τους δείχνουν με κάθε τέτοια ενέργεια. Το φόβο τους μπροστά στο καζάνι που βράζει.

Υποσχόμαστε πως δε θα τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί», πως θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους, πως θα είμαστε πάντα στη μάχη μέχρι την τελική τους πτώση και την επικράτηση των δικών μας αναγκών, για Ελευθερία, υγεία, παιδεία, για ζωή με αξιοπρέπεια.

7 του Δεκέμβρη 2020
 

Τοπικές Επιτροπές ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.Θεσπρωτίας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 12:00

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.