Αύριο ως καμπάνια ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΘΩΟΙ θα είμαστε και πάλι στο Εφετείο. Καλούμε στις 9 πμ στη Δέγλερη για την έναρξη της δίκης για τον Ζακ.Παράλληλα θα είμαστε μπροστά στο Εφετείο στις 11 για τη συνέχιση της δίκης της ΧΑ στο κομμάτι των αναστολών. Η αυριανή μέρα είναι μια ακόμα μέρα των μελισσών απέναντι στους λύκους. Ο αντιφασιστικός αγώνας συνεχίζεται!
Όλες/οι στις 21 Οκτωβρίου στις 09.00 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, Πρωτοδικείο Αθηνών, Δέγλερη 4 (μεγάλη αίθουσα). Aγωνιζόμαστε για έναν κόσμο που οι ζωές μας θα μπαίνουν πάνω από τα κέρδη τους, που η ομοφοβία, η τρανσφοβία, ο σεξισμός δε θα χωράνε. Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο μακριά και πέρα από τη σημερινή καπιταλιστική κοινωνία που θρέφει το τέρας του κοινωνικού εκφασισμού… Για την Zackie και κάθε θύμα των πολιτικών τους θα είμαστε εκεί! Να μην αφήσουμε τον κανιβαλισμό να κυριαρχήσει. Να παλέψουμε με το τέρας! Κανένα άλλοθι για τους δολοφόνους της Ζάκι! Άμεση καταδίκη όλων των εμπλεκόμενων στη δολοφονία!
Παλεύουμε για τη δικαίωση του Ζακ Κωστόπουλου, όπως για τον Σαχζάτ Λουκμάν, τον Παύλο Φύσσα, την Ελένη Τοπαλούδη. Και θα αγωνιστούμε για να είναι αυτά τα τελευταία θύματα των φασιστών, ρατσιστών, σεξιστών. Καλούμε όλες και όλους, να δώσουμε το παρών στο Εφετείο, Δέγλερη 4, την Τετάρτη 21 Οκτώβρη και ώρα 9:00 πμ.
Η ατιμωρησία των ναζί ως αποτέλεσμα της διαχρονικής ασυλίας που απολάμβαναν από τους κρατικούς μηχανισμούς, την Αστυνομία και τα δικαστήρια πρέπει να πάρει οριστικό τέλος, με την φυλάκιση της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και όσων διέπραξαν τα αποτρόπαια εγκλήματα που ήρθαν στο φως στη δίκη. Επιτέλους οι ναζί στη φυλακή!
Καλούμε αύριο το πρωί (20/10) στις 10 πμ στο Εφετείο αντιφασιστική συγκέντρωση στη συνέχιση της διαδικασίας και σκοπεύουμε να ξανακαλέσουμε την μέρα και ώρα της απόφασης. Οι οικογένειες των θυμάτων να μη δουν ελεύθερους τους φασίστες. Η εισαγγελική πρόταση να ανατραπεί! 
Στις 21 Οκτωβρίου 2020, στη συμπλήρωση δύο χρόνων και ενός μήνα ακριβώς από τη βάρβαρη δολοφονία του Ζακ, ορίστηκε η δίκη των δολοφόνων του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Θα είμαστε εκεί για να ακουστεί η φωνή του, για να συνεχίσει να υπάρχει η ακαταμάχητη λαχτάρα για τη ζωή που κατάφερνε να εμφυσήσει σε όποιον/α/ο περπατούσε δίπλα του. Θα είμαστε εκεί για να φτιάξουμε έναν κόσμο που θα μας χωράει όλες και όλους ελεύθερους και ελεύθερες. Έναν κόσμο που δεν θα χωράει ο φόβος, τα στερεότυπα και τα "κουτάκια" της τοξικής κανονικότητας
Σελίδα 1 από 371