Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 10:11

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Κάτω η αστυνομοκρατία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Απόψε στα Γιάννενα η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι μόνο δεν είχε να ζηλέψει από την δεξιά αστυνομοκρατία, αλλά αποδείχτηκε χειρότερη μιας δεξιάς ή και ακροδεξιάς διακυβέρνησης.

Οι ένστολοι δολοφόνοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο κατέλαβαν τον δημόσιο χώρο έξω την περιφέρεια, αλλά σάπισαν στο ξύλο και προσήγαγαν διαδηλωτές, μεταξύ αυτών και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διαλύοντας μια ειρηνική πορεία, πνίγοντας στα δακρυγόνα την πόλη των Ιωαννίνων.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, καταγγέλλουμε την προκλητική κατάληψη δημοσίου χώρου από τους ένστολους δολοφόνους. Καταγγέλλουμε την άγρια καταστολή της ειρηνικής πορείας του πολυτεχνείου, απαιτούμε την απελευθέρωση αυτών που προσήγαγε η Συριζαίικη καταστολή.

Καλούμε τον γιαννιώτικο λαό σε πανδημοκρατική κινητοποίηση ενάντια στο τρομοκρατικό αστυνομικό κράτος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ιωάννινα 17/ 11/2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων

antarsya

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 18:41

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.